Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 12:08:01
|
|
|
|
eva1
|
Moj do samega začetka poje cel frutek! čeprav se mi zdi, da sedaj pri 1 letu poje manj, kot je pri 6 mesecih , no kaj vem, nima bit nič narobe, že rabi toliko!
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 12:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Nik tudi od 4 mesca je 190 g kašice
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 12:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no moja je pr 4. mescih pojedla tamau frutek pa še mlek čez. pr pol leta sem si pa za orientacijo vzela 2 deci al pa tavelik frutek k ga je z lahkoto zmazala. se mi zdi da zdej pr 20. mescih poje manj kot takrat na en obrok. tut cel frutek če ji ga dam sem pa ke komi zmaže
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 13:45:08
|
|
|
|
Dejča
|
Očitno imate kar ješče otroke, saj naša pri skoraj 9 M komaj spravi vase ta velik frutek (190 g). Ni prevelik jedec, tako da me je na trenutke že skrbelo, toda dokler je zdrav in ful vesel , se ne bom sekirala. Saj je rada in z veseljem tudi nove okuse, toda ne poje veliko.
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 14:10:52
|
|
|
|
Tricia
|
Moja nikoli ni bila in še vedno ni jedec...kar se kašic tiče, še sedaj ko ima 10 mesecev 190 gramsko poje šele v dveh, kdaj celo v treh dneh ... Kaj čem?
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 21:59:52
|
|
|
|
poliloni
|
Pri nas kupljenih kašic še ni jedel (alergije), mi je pa pediatrinja rekla da naj bi pojedel toliko kot bi spil mleka - pri nas popije 200ml in z gosto hrano je enako - je pa res, da odvisno kaj je - npr.bučk bi lahko pojedel še več, medtem ko mu cvetača ne gre in poje le pol toliko. Star je 6mesecev
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 18.3.2006 23:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj vsaj vem, kaj me čaka naslednji mesec, ko pri nas začnemo z uvajanjem teh kašic... Robi že zdaj, ko je star 3 mesece in pol, popije na en obrok (na 4 ure) 230ml umetnega mleka Milumil1... Če bo tudi pri hrani takšen požeruh...
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 20.3.2006 7:47:51
|
|
|
|
hubi
|
Hmmmm, naš spije tudi 25o mleka, pri gosti hrani pa tako usta skupaj zalima, da spravim vanj cele tri žlice. Upamo na bolj ješče dni.... . Ima pa tudi 6 mesecev.
|
|
|
|
RE: Cel kozarček Hipp pri 4 mes. 20.3.2006 12:58:17
|
|
|
|
Seven*
|
Hahaha. Ja kaj imajo res vsi razen mene jescne otroke? Mi v celem dnevu (mogoce) spravimo skupaj en frutek v zelodcek... Naj kar papa, saj sadje je zdravo in ga ni nikoli prevec..
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?