Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 12:32:08
|
|
|
|
tipka
|
Bi lahko prevod, prosim, kaj pomeni, da odletava in frca, jaz sploh ne vem, kaj dela? Pa tistega, kar dela, ne moreta rešit? Se pogovorit, it vsak v svojo sobo, dokler si ne smiriš živcev?
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 13:32:14
|
|
|
|
Maček Muri
|
Hm, ne zna se pogovarjat? Jaz se pa ne bi hotela pogovarjat na tak način, kot ti pišeš, še najmanj, če mu med pogovorm praviš kreten. Pa saj najbrž mu ne, kaj?
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 14:24:54
|
|
|
|
čaki
|
zdaj ste anonimni tko odgovorile kot da same doma nikoli nebi mele take frke 100 procentov povsod kdaj tko pride.... tud pr nas anonimna..
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 15:09:23
|
|
|
|
pokica_
|
Anonimna,....se strinjam s tabo. Js sn z mojim skup že več kot 7 let, pa me še vedno včasih prime, da bi šla nekam pa pustila vse za sabo.... Moški znajo bit prave tečnobe. Danes sma se neki skregala, pol pa pr kosilu rogovili in razlaga to njegovim staršem. Mislim kaj se pa to tiče drugih Sn mu to full zamerla. Opažam da ima dva obraza, enga ko je z mano na samem in drugega ko je z mano in njegovimi. Beda
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 15:10:55
|
|
|
|
pety78
|
O, se dogaja. Hitro vsak na svoj konc, da se pomirita, potem pa trikrat globoko vdihni, pa pojdi k njemu in ga poljubi. Bo takoj bolje. Ko bo jeza že daaaaaaaaaaaleč, daaaaaaaaaaaaaaaleč stran, se pa lepo pogovorita. V jezi pa nikakor, ker se samo priliva na ogenj. Pomirita se. Boš videla, jutri bo pa zopet najboljši moški na svetu. Ja, takšni smo. Rabimo popestritev v življenju. LP, Petra
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 15:14:11
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ...joj danes mi gre moj tok na k , da bi ga v žlici vode utopila! Jaz ga utopila glih ne bi, mi gre pa večkrat ful na živce, ne samo danes. Kaj češ, slabo vreme, al kaj bi to blo?
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 15:18:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne, nikoli me ne prime, da vse pustila in šla. Ja, kakšno njegovo dejanje mi zna iti na jetra in lahko imam čez glavo dovolj recimo govorjenja o fotoaparatu, a nikoli nimam čez glavo dovolj njega samega.
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 15:19:03
|
|
|
|
*Karmen*
|
Tud moj ima včasih dan, ko je tečen in se z njim niti pod razno ne da pogovarjat. Ko sva začela hodit sem bila ob takih dnevih vsa prestrašena... Bala sem se, da me ne mara več... Zdaj pa sem že ugotovila, da so tudi moški muhasti in da imajo svoje dneve. Ko vidim, da ima svoj muhast dan, ga enostavno pustim pri miru. Naj sedi in gleda televizijo. Da bi se pa tisti dan z njim pogovarjala o kakšni resnejši stvari, mi pa niti na misel ne pride. Ko ima moški svoj muhast dan te sicer posluša ampak te ne sliši. Gleda te, pa te ne vidi. Enostavno rabi malce miru. Tako kot me ženske. Včasih nam prav paše, da smo nekaj ur same doma in da vse delamo čisto po svoje, a ne?
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 15:26:44
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar Ko vidim, da ima svoj muhast dan, ga enostavno pustim pri miru. Evo, to. Sem rabila kar nekaj časa, da sem ugotovila, da se to veliko bolj splača kot kakšno vrtanje in teženje. Velja seveda tudi obratno. Zdaj se zmeniva takrat, ko nisva več slabe volje, ker sicer padejo besede, ki jih je težko kar tako preklicati...
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 16:32:35
|
|
|
|
srki
|
Vsi imamo kdaj dneve, ko nam gre vse in vsi na živce. Verjetno grem tudi jaz kdaj partnerju in obratno, samo takrat je najbolje bit tiho in se zadržat ter se pomeniti takrat, ko se vse pomiri in ohladi. Ko je vse OK, pa malo na hec obrnit in se še naprej lepo imet, tiste "zoprne" občutke pa nekam potlačiti. Sem se marsikaj naučila od takrat, ko sem imela jaz določene probleme (nekateri iz foruma bodo vedeli o čem govorim). Srečno.
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 17:11:11
|
|
|
|
lelaval
|
Pridejo dnevi, ko ti gre vse na živce in ena mala napakica (ali narobe beseda), pa je že prepir tukaj. Ampak pomirita se in se potem pomirjena pogovorita, sicer v jezi lahko izgovorita besede, za katere vama bo kasneje žal, a kar je izrečeno, se ne da popravljat.
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 20:42:06
|
|
|
|
daddy
|
samo eno kratko obdobje je bilo tako ( občutek za kr oblečt pa it ). sicer pa ne.
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 21:49:18
|
|
|
|
poliloni
|
Seveda pridejo taki trenutki, dnevi, daljša obdobja ... Sploh sedaj ko smo trije in ponoči bolj malo spim in potem cele dneve afne guncam....Pridejo "žute minute". Ampak tudi minejo... Idealno je le v mehiških telenovelah in ljubičih, v realnem življenju pa tako pač ne gre, ker ima vsak svojo pamet.No, ponavadi je imamo me malo več Saj bo spomladi (če jo kaj bo, ker imamo mi še metre snega) bolje, ker sonce malo ublaži napeto stanje . Ti se samo spomni, da jih je še kar nekaj takih in ti bo takoj lažje! Z moškimi je pač težko - so drugače narejeni....
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 18.3.2006 22:08:15
|
|
|
|
Pupica
|
Ja valda. Ampak samo na začetku, ker vsakič ko mi kaj ni dišalo, sem kr šla. tko k je reku daddy za kr za oblečt pa it Ampak to enostavn ker se mi ni dal poglabljat pa ugotavljat pa... dons se pa , čez 5 min se pa tut on... Najlepš pa mi je bilo včerej, k je kr neki stokcal pa jokcal pa godrnjal, pol me pa pogleda, pa se začne smejat, pa pravi, a dej no lubca, ne se jezat, sej veš da je lunca Le od kod jih pobira!!!!To so ble vedno moje besede Je pa res da nobeden od naju ni zamerljiv. Tako da če kdo preveč teži(ja tut jaz včasih težim )mu drugi to brez ovinkov pove, pa je!
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 20.3.2006 22:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mojega že kar nekaj časa komaj gledam - imam ga poln kufer..stalno se smili sam sebi, totalni egoist in hipohonder, da bi se pa znal pogovarjati...to lahko samo sanjam..morala bom narediti nekaj zase..na jetra mi gre in to totalno...
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 21.3.2006 1:15:25
|
|
|
|
KODA
|
Ko je tečen,ga pustim na miru,naj godrnja,se izpljuva...Potem mu je bolje. Brez veze,da takrat silim v njega,potem ko ta sitnoba mine,se da vse pogovorit z njim.
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 21.3.2006 6:49:42
|
|
|
|
Nasy
|
Oja, nedavno tega so bili taki dnevi, sem že dala takrat na forum..najhuje je to, ko ne veš, kaj mu je..pa samo muli..in potem ga moti neka povsem brezvezna stvar nimaš kaj...to so moški
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 21.3.2006 12:44:10
|
|
|
|
andrejka82
|
Anonimna, pac pridejo taki dnevi, nismo vsi vedno in povsod dobre volje in nasmejani. Morda ima kaksne tezave, financne, pritisk v sluzbi....? Ugibam. Vcasih pomaga v takih dneh, sprememba okolja. Spakirata in gresta sama nekam. Magari ze samo na sprehod v gozd.
|
|
|
|
RE: res ga imam čez glavo... 21.3.2006 19:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli za spokat in it. Včasih samo za ornk skregat... Pol je pa tako luštno se pobotat . Itak se pa ne muliva, nimava tihih dni, kaj šele tednov. Oba veva kdaj morava drug drugega pustit pri miru...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?