Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ena joška večja kot druga 18.3.2006 10:05:00
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Jaz sem dojila 15 mesecev, in ves ta čas je bila desna še enkrat večja. Se je prav videlo čez majico ali pulover. Sedaj ko 3 tedne ne dojim več sta približno že enaki , samo sta pa bogi.
|
|
|
|
RE: Ena joška večja kot druga 18.3.2006 15:09:02
|
|
|
|
doroteja23
|
Misli da sem nekje zasledila, da ima vsaka ženska različno veliki joški. Vendar da to ni tako vidno.
|
|
RE: Ena joška večja kot druga 18.3.2006 17:07:01
|
|
|
|
tincci
|
To je zelo očitno, ena cifra razlike pa se mi zdi, da kar naenkrat. Joj, divja vijolica, upam, da bosta nekoč spet enako veliki, bogi bosta pa verjetn itak A ima še katera ta problem? Po moje žleze drugač reagirajo v vsaki joški Kok čudn, pa ne samo čudn, ful se opazi!!
|
|
|
|
RE: Ena joška večja kot druga 18.3.2006 17:43:49
|
|
|
|
mml
|
Pri meni je bila razlika že pred nosečnostjo D>L in tako ostaja tudi sedaj med dojenjem...ne bi sicer rekla, da za celo številko, ampak je pa definitivno vidno... Sicer sem pa ugotovila, da bi bilo treba že pred nosečnostjo začet varčevati za kakšno plastično operacijo po končanem dojenju
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?