Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 9:59:14
|
|
|
|
spacey
|
Superca, srečno, pogumno in iskrene čestitke.
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 10:56:13
|
|
|
|
anitaz
|
Čudovita novica!!! Želim ti mirno in lepo nosečnost!! In čimveč pozitivnih misli!! Vse bo v redu,boš videla!!!
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 11:21:30
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Velikokrat sem gledala sličice tvoje princeske in se ob tem vprašala zakaj morajo taki angelčki umreti. Res usoda je kruta. Tudi sama imam hčerkico Tio, ki je hvala bogu zdrava, stara pa je slabih 10 mesecev. Velikokrat sem ti hotela kaj napisat v tolažbo pa nekako nisem zmogla saj vem da je ni in samo čas celi rane. Ob tej veseli novički pa ti iskreno čestitam in vsi trije držimo pesti da bo vse v uredu. Pa saj mora biti ker vem da te čuva najlepši angelček.
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 11:21:53
|
|
|
|
Barbela
|
ČESTITKE Vse bo vredu, držimo pesti.
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 11:50:42
|
|
|
|
Dejča
|
Tako zelo sem vesela za vaju, sploh ni besed, ki bi to opisale. Čim lepšo nosečnost in javi nam veselo novico. Vsi mislimo na vas!!!!
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 14:09:36
|
|
|
|
paris
|
Od velike bolečine do velike sreče je samo korak! Od sedaj naprej naj bodo samo koraki sreče!
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 14:38:37
|
|
|
|
Janeja
|
Iskrene čestitke! Res super lepa novička. Če si kdo zasluži v življenju samo še srečne in vesele dni, potem si to ti Edina, ti in tvoj mož. Iz dna srca vama privoščim to srečo. Vse bo dobro, boš videla. Vajina Tia Lana vama je poslala bratca ali sestrico in vama na ta način povedala, da je čas, da sta tudi vidva končno srečna.
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 14:51:02
|
|
|
|
Adelina
|
ISKRENE ČESTITKE IN VSO SREČO! .Seveda bo zdaj vse v redu, saj jo čuva vajina punčka .
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 14:53:23
|
|
|
|
chips
|
ČESTITKE ! Sem full vesela za vaju, držim da bo tokrat vse v redu!! Še enkrat čestitam!!
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 15:23:14
|
|
|
|
pascalina
|
Tudi jaz ti iz vsega srca zelim prvo zdravo in veselo nosečnost, potem pa zdravega otročka, da se ti ne bo isto zgodilo kot se je v prvo. itak te bo pa tvoja prva pupika čuvala. sem res vesela za tako lepo novico. čestitke
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 19:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina, kako sem vesela za vaju . Kot da bi sama ugledala in bila sama . Boš videla, da bo tokrat vse v redu. Me na RRju bomo močno stiskale pesti in navijale vseh 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 19:15:23
|
|
|
|
viv_
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!! Sedaj bo pa 100% vse OK. Držim pesti...
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 19:33:05
|
|
|
|
nordcap222
|
Najprej še lepe čestitke z moje strani. Res sem zelo vesela za vaju! Ob tej čestitski naj še dodam, da bi uživala v nosečnosti in da bi izžarevali vsi od zdravja. To si zaslužite ti, tvoj in vajino bitjece. Vaš angelček je gotovo ponosen in bdi na vas! Še enkrat čestitke, čestitke in čestitke
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 20:44:47
|
|
|
|
jasnica
|
ISKRENE ČESTITKE!!! Iz srca ti želim da bi bilo tokrat vse kot je potrebno! Res vso srečo !!!
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 19.3.2006 0:35:32
|
|
|
|
casandra
|
Prečudovita novica!!!!!! Iskrene čestitke tudi od mene. Želim ti mirno in čimlepšo . Vedite da vas čuva in nad vami bedi najlepši angelček. Enega pa vam še jaz pošilam
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 19.3.2006 11:43:05
|
|
|
|
Urška//
|
joooooj kak lepo, res ti privoščim iz srca in verjamem, da bo vajina pupika pazila na novo bebico, res sem ful vesela za tebe oz. za vas želim ti vse naj naj naj naj res ne vem zakaj je življenje tako kruto , kar srce me boli vedno ko se spomnim na vas, ampak res verjamem, da bo sedaj vse OK lepo nosečnost ti želim in zdravega bejbija lp
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 19.3.2006 18:07:21
|
|
|
|
koala
|
Čertitke za lepo novičko predvsem pa za neverjeten pogum. Vem, da bo tokrat vse OK, ker vas čuva vaš angelček.
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 19.3.2006 20:18:19
|
|
|
|
KATI321
|
Iskrene čestitke. Vajin angelček pa bo čuval pikico do srečnega poroda.
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 19.3.2006 21:48:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Čestitke.....Dolgo nisem bila tako vesela, ko sem brala te vrstice....
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 19.3.2006 22:27:57
|
|
|
|
Pupica
|
za in želim ti čimbolj mirno , lep porod, ter zdravega Evo eno in za srečo, ter šopek zate!
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 20.3.2006 11:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje, sploh nisem pričakovala takšne podpore in toliko lepih sporočil. Se mi zdi da se vam zadnje čase samo še zahvaljujem. Upam, da veste, da sem vam resnično hvaležna in vidim, da smo tu RR res kot nekakšna družina pa čeprav se nas večina sploh še videla ni. Zdaj se bom počasi odjavila, ker grem moji pikici na grobek prižgat svečke. Se javim še malce pozneje. Lep dan vsem, Edina
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 20.3.2006 11:32:40
|
|
|
|
CIPRESA
|
EDINA šele zdajle sem videla tole veselo novico. ČESTITKE!!!!! Tudi jaz ti želim mirno in zdravega .
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 20.3.2006 13:01:02
|
|
|
|
arielca
|
EDINA, tako zelo sem vesela!!!! To bo nova zgodba s srečnim koncem in zagotovo si ti to zaslužiš ! Naj čuva tvojo malo pikico. Lepo nosečnost ti želim in zdravega !
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 20.3.2006 14:42:25
|
|
|
|
viv_
|
EDINA, pa lepo povabljena na novembrski čvek v pričakovanju
|
|
|
|
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 20.3.2006 16:46:16
|
|
|
|
benika
|
Iskrene čestitke!!!!!!Pa mirne dneve.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?