borovnička -> RE: rab-lopar (18.3.2006 11:22:49)
|
Mi hodimo na Rab, v Lopar že 18 let in si ne predstavljam dopusta drugje. To, da ni sence, je sicer res, ampak je pa super mivka, kamor zapičiš marelo in niti ne rabiš nekega podstavka s sabo vlačit. Za male otročke pa imajo take male šotorčke, kot je že LARA napisala. Otroci tam res uživajo. Voda je topla, ker je to nek zalivček in se voda ful segreje. Edino tisti, ki ne prenesete mivke, boste prve dni malo trpeli, ampak se človek hitro navadi. Kdor pa ne mara mivke, gre lahko na druge plaže, kjer so kamni. Najlepše pa je, če imaš čoln in se zapelješ na male plažice. Punce, tam je pa kot v raju. Svetlo modra voda, topla, čista, da se dno vidi, na plaži in v vodi pa okrogli beli kamni. Adijo svet! Midva greva letos sicer konec julija pa v začetku avgusta, ker imam PDP septembra. Drugo leto se bomo pa verjetno srečali na Rabu septembra. Tejči, v bližini te plaže imaš ogromno apartmajev in hotelov. Ampak je treba kar pohitet. Lansko leto nisem dobila za kolegico niti ene sobe za en teden, vse čisto vse je bilo polno. Kaj pa kampiranje? Katera kampira? Mi že vsa ta leta kampiramo in si ne predstavljam bit v neki hotelski sobi. Ponavad tega ljudje ne marajo, ampak ko enkrat probajo... nič več hoteli in apartmaji. Evo, pa sem se razpisala. Pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|