|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razočarana
17.3.2006 14:43:20   
čiška
Danes, sem dobila odgovor iz konzilija in sem totalno razočarana,ker lahko pokličem šele prvi dan menstruacije v septembru.Meni se zdi to hudo predolga doba-pol leta.Kakor vem si ponavadi na vrsti nekje v dobi treh mesecev?????Vse skupaj že traja skoraj tri leta (preiskave,dohtarji).Ko, dobiš odgovor iz konzilija misliš ,da se bo zdaj kaj končno zgodilo, pa sledi še 6 mesecev čakanja.Za znort!Vglavnem zdaj sem se malo skašljala in se malo boljš počutim.Vsem nam ,pa ki si tako želimo user posted image  pa user posted image .LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razočarana
17.3.2006 15:08:34   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: čiška
Meni se zdi to hudo predolga doba-pol leta.Kakor vem si ponavadi na vrsti nekje v dobi treh mesecev?????

Konzilij je samo ugotovil, da potrebuješ zdravljenje.
Vrsta pa je tem nekje vedno 6 mesecev.
Preiskave prej so samo pridobile izvide za konzilij.

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2006 17:12:59   
Skorpija
čiška nikar se toliko ne sekiraj! Si pač dobila odgovor v slabem letnem času - saj veš, julija in avgusta so dopusti... Tudi jaz odgovor pričakujem sedaj enkrat a sem se že psihično prepričala, da bom na vrsti tam nekje za moj RD - novembra. In samo upam, da jim ne bo zmanjkalo zdravil, kot vsak konec letauser posted image  Boš videla, september bo hitro tukaj! Žal pa nam ne preostane drugega kot čakanje... In kdor čakauser posted image  - dočaka!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2006 17:39:00   
Elysabeth
Da te malo potolažim...mislim, da smo vse kar dolgo čakale...in ko enkrat dočakaš začetek postopka, je vse pozabljeno. Tudi jaz sem mislila, da bom kar po......., ko je lani že konec oktobra zmanjkalo zdravil (ravno takrat, ko bi morala začeti s postopkom) in potem januarja vsa vesela poklicala in so mi povedali, da je taka gužva in mi dali datum v začetku marca. Lahko ti rečem le, da gre čas hitro naprej...in ne se obremenjevati s tem, še vse smo in vse boste dočakale!
Pač probaj ta čas čimbolje izkoristiti, vzemi si čas zase in zase kaj naredi...in en dva tri, postopek se bo tudi zate začel user posted image , kot seveda tudi za ostale user posted image !

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2006 20:46:23   
mamči
Ojoj user posted image  čisto te razumem. Je pa res, da se potrudi biti NE razočarana, verjamem, da se ti bo čas počasi vlekel, sam če se boš prepustila toku bo šlo hitreje.
Po moje je najboljše, da se prepustiš toku in vseeno poskusi optimistično "potovati" skozi ta čas. Saj kmalu bo pomlad, pol pa poletje, pa dopusti in dnevi bodo hitreje tekli, sploh pa bodo bolj prijazni, sončni in ti bodo dali lepo mero pozitivne energije.
Pa če gledaš z druge plati- še čist majčkeno časa imaš, ko si sama, ko se lahko spočineš, naspiš, se pripraviš za akcijo.
Pol bo šlo pa zares user posted image

Naj ti hitro mine user posted image

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.