|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kasete za palčka zavijalčka
17.3.2006 12:55:13   
pika_b
Mi imamo rumenega palčka zavijačka, torej prejšnjo izvedbo. Do sedaj sem imela zalog kaset in je bilo o.k.

Sedaj pri ta novih kasetah, kupljene v BC, pa je groza kako težko se koš zapira - moram malce na silo, da se sploh zapre.
Ima še kdo s tem težave, ali sem kaj narobe naredila pri vstavljanju kasete user posted image

Nove kasete tudi ne potrebujejo tistega obroča, preko katerega se je prej napela vrečka.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kasete za palčka zavijalčka
17.3.2006 12:57:33   
total
Jap,sem glih včeraj vstavila to novo verzijo in ta kaseta ma rob in se ta koš ne zapre dovolj,grozno,sem bla jezna kouser posted image .Pol mi je moj dragi šel zbrusit rob,da lepo not paše.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2006 13:04:29   
kati*
men gre pa čist lepo noter kaseta (pa imam tud rumen koš)user posted image - res pa je, da ne rabite več modrega obroča (s tistim se pa ne zapre pokrov)

lp, K

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2006 14:24:02   
dana
Sem že tudi jaz hotla to temo načet no pa ste me prehitele.

Pri nas se sicer lepo zapre oz. tako kot prej, se pa precej nerada odvijala folija sama. Prej sem lahko pleničko noter porinla pa je šlo lepo, zdaj moram pa najprej naredit prostor z roko da se mi folija ne odvije (ker bi bile potem vse plenice vse v enem zvitku), potem pa pleničko noter dam.

dana user posted image

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2006 15:09:06   
Bubamaraa
Zakaj pa kupujete nove kasete, saj še prodajajo stare? Jaz sem se enkrat isto nasrala, pa sedaj kupujem staro izvedbo kaset....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2006 15:50:15   
tehnofil
Te kasete so čist predrage. V Merkatorju sem kupil 100 vrečk za 300 sit namesto kasete za 120x po 2200. Razliko izračunajte.
In sedaj pleničko lepo v ta malo vrečko, jo zavežem in vržem v palčka. Pol jih pa stresem v vrečko in odnesem v smeti.

Še manj vonja. Ceneje. Enostavneje. Ker je tudi meni dojadilo.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2006 15:58:26   
Tricia
Pred cca 3 meseci sem v BC v Novi Gorici vprašala po komletu 4 kaset, pa so mu rekli, da teh starih ne delajo več in da bodo sedaj samo te nove, ki pa pašejo tudi v staro izvedbo. Nisem jih še probala, ker sem pol v Mercatorju dobila še zadnje štiri kasete, ki pa niso original Sangenic.
Romana25, kje pa si ti dobila stare???

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2006 16:40:32   
ninocka
Men se tud kaseta sploh ne vrti, jo moram prav na silo...naj govorijo kolkr hocjo - nove kasete niso delane za starega palcka - se vid da manjka tista rocica za kaseto obrnt.
Jst bom spet stare kupovala.
Sem pa kupla une 4+, odisavljene.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2006 16:58:35   
sezam
Kje še kupite stare??? user posted image  

Sem bla tud zadnjič ful jezna user posted image , ko sem kupla ta novo in se ni zaprlo. Modrega obroča nisem dala gor, pa se je še ful s težavo zaprlo. Na začetku se je foliju tud težko idvijalo, bolj ko je šlo proti koncu lažje je šla.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2006 17:41:57   
petri85
Tudi mi imamo ta rumenega palčka zavijalčka in tudi mi smo ga 1x posrali z nakupom ta nove kasete, ki se nikakor ni hotela vrteti in pokrov se ni zaprl. Sedaj pa v Mercatorju kupujem Tomee tipee, ki so povsem enake kot stare Sangenicove, pa še dost cenejše so!!! Priporočam!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2006 19:28:55   
chips
Tudi mi imamao rumenega palčka zavijalčka in ko smo kupili novo verzijo kaset se ni dal pokrov zapreti zato sem odstranila tisti moder obrok in sedaj paše kot ata na mamo!!!user posted image user posted image user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2006 20:38:16   
marjanaR
Porkaš, torej nisem sama. Jaz sem kupila dve kaseti 4+ odišavljeni. Pa se seveda koš ni dal zapreti. In sem šla nazaj v BC, nisem pa imela računa, tako da so me odslovili, ker poslovodkinje ni bilo, in češ da ta kaseta zagotovo paše v sangenic (rumeni). Potem sem obrezala rob, zdaj sicer koš lahko zaprem, vrti se pa ne.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2006 21:20:03   
rija
Očitno ste vse prebogate: sem že prejšnjič prodajala tri stare kasete po polovični ceni, pa jih nobena nočeuser posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2006 21:32:16   
StBarbara
Pri nas smo imeli isti problem z zapiranjem. user posted image

Sem pa staro izvedbo kaset, pred časom kupila v Arielu.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.3.2006 22:14:03   
pi
Rija, če še prodajaš kasete bi jih jaz vzela.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.3.2006 11:06:34   
Bubamaraa
Punce jaz sem zdele klicala v BC in so mi rekli, da resnično gredo stare kasete ven iz prodaje...Nove kasete pa že vsebujejo  obroč, tako da se uporabljajo brez plavega obroča...Tko, da tiste trgovine, ki še imajo tastare kasete je to zadnja zaloga, ko jim zmanjka bodo imeli samo še nove....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.3.2006 19:47:15   
Felicity
Jaz mam tudi probleme s folijo z nove kasete, ful težko se odvija.
Koliko ve plačate eno kaseto. Jaz v BC, tisto za 4+ 2900 SIT. (če se ne motim)

A katera te stvari kupuje v Italiji ali Avstriji?
Bi me prav zanimala ena primerjava cen.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.3.2006 21:11:39   
makica
Samo za informacijo. Novo kaseto 4+ zelo ugodno prodajajo v Muellerju. Sem jo glih včeraj kupila za ceno 1920 SIT. Meni je ful fajn, ker iz koša nič ne smrdi.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.3.2006 22:42:14   
pika_b
A katera ve, kdo je zastopnik za te koše????

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.3.2006 11:47:49   
jakaracman
Men se zdi da je uvoznik Merit.user posted image Jaz kasete kupujem v Mulerju imam rumen koš, vse OK, nič ne smrdi.user posted image

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.3.2006 12:18:52   
katja pv
Tudi mi imamo prejšnjo verzijo koša in smo se tudi mi nasankali z novimi kasetami 4+. Sem user posted image poslala v nabavo pa je to nabavil. Sem si skoraj lase spulila preden mi je uspelo folijo ven izvleč in plenico noter zavit, da o zapiranju pokrova niti ne govorim. Enkrat sem ga zaprla potem sem se pa mučila z odpiranjem. Mi je skoraj noht zlomilo. Z zapiranjem se potem nisem niti trudila, razen ko sem morala spraznit koš. Če starih kaset ne bodo več prodajali bo pa za user posted image . Je katera poskusla s tistimi od 0-4m, kaj so tiste tanjše in se kaj lažje vlečejo ven?
Trenutno mi je user posted image nabavil večjo količino starih kaset (4) - sem mu tokrat napisala na listek katere rabimo. Ko jih porabimo bomo poskusili še s tistimi Tomee tipee, ki jih je predlagala petri85.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.3.2006 15:53:10   
pika_b
Ma te kasete  od 0-4 so isto sranje. Jaz bom jutri poskušala poklicati uvoznika in malce pojamrat, kakšno sranje je s temi kasetami.

Pri nas je tudi odpiranje ful težavno, zraven vsega ostalega seveda.

Za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

lp

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.3.2006 23:40:16   
katja pv
Če je pa z 0-4m tudi isto sranje ne vem kaj bo. Spopadi z vrečko, ko tlačim plenico noter in prej skoraj strgam najlon, kot pa da uspem potisnit plenico do prave globine, da lahko zavrtim posodo, mi malo preveč preseda user posted image . Sploh glede na to, da moraš porabiti vsaj polovico, da prične vrčka lepo drseti navzdol. user posted image

Upam, da boš kaj dosegla pika_b. Pa javi kako in kaj.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.