Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 12:57:33
|
|
|
|
total
|
Jap,sem glih včeraj vstavila to novo verzijo in ta kaseta ma rob in se ta koš ne zapre dovolj,grozno,sem bla jezna ko .Pol mi je moj dragi šel zbrusit rob,da lepo not paše.
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 13:04:29
|
|
|
|
kati*
|
men gre pa čist lepo noter kaseta (pa imam tud rumen koš) - res pa je, da ne rabite več modrega obroča (s tistim se pa ne zapre pokrov)
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 14:24:02
|
|
|
|
dana
|
Sem že tudi jaz hotla to temo načet no pa ste me prehitele. Pri nas se sicer lepo zapre oz. tako kot prej, se pa precej nerada odvijala folija sama. Prej sem lahko pleničko noter porinla pa je šlo lepo, zdaj moram pa najprej naredit prostor z roko da se mi folija ne odvije (ker bi bile potem vse plenice vse v enem zvitku), potem pa pleničko noter dam. dana
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 15:09:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Zakaj pa kupujete nove kasete, saj še prodajajo stare? Jaz sem se enkrat isto nasrala, pa sedaj kupujem staro izvedbo kaset....
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 15:50:15
|
|
|
|
tehnofil
|
Te kasete so čist predrage. V Merkatorju sem kupil 100 vrečk za 300 sit namesto kasete za 120x po 2200. Razliko izračunajte. In sedaj pleničko lepo v ta malo vrečko, jo zavežem in vržem v palčka. Pol jih pa stresem v vrečko in odnesem v smeti. Še manj vonja. Ceneje. Enostavneje. Ker je tudi meni dojadilo.
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 15:58:26
|
|
|
|
Tricia
|
Pred cca 3 meseci sem v BC v Novi Gorici vprašala po komletu 4 kaset, pa so mu rekli, da teh starih ne delajo več in da bodo sedaj samo te nove, ki pa pašejo tudi v staro izvedbo. Nisem jih še probala, ker sem pol v Mercatorju dobila še zadnje štiri kasete, ki pa niso original Sangenic. Romana25, kje pa si ti dobila stare???
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 16:40:32
|
|
|
|
ninocka
|
Men se tud kaseta sploh ne vrti, jo moram prav na silo...naj govorijo kolkr hocjo - nove kasete niso delane za starega palcka - se vid da manjka tista rocica za kaseto obrnt. Jst bom spet stare kupovala. Sem pa kupla une 4+, odisavljene.
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 16:58:35
|
|
|
|
sezam
|
Kje še kupite stare??? Sem bla tud zadnjič ful jezna , ko sem kupla ta novo in se ni zaprlo. Modrega obroča nisem dala gor, pa se je še ful s težavo zaprlo. Na začetku se je foliju tud težko idvijalo, bolj ko je šlo proti koncu lažje je šla.
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 17:41:57
|
|
|
|
petri85
|
Tudi mi imamo ta rumenega palčka zavijalčka in tudi mi smo ga 1x posrali z nakupom ta nove kasete, ki se nikakor ni hotela vrteti in pokrov se ni zaprl. Sedaj pa v Mercatorju kupujem Tomee tipee, ki so povsem enake kot stare Sangenicove, pa še dost cenejše so!!! Priporočam!
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 19:28:55
|
|
|
|
chips
|
Tudi mi imamao rumenega palčka zavijalčka in ko smo kupili novo verzijo kaset se ni dal pokrov zapreti zato sem odstranila tisti moder obrok in sedaj paše kot ata na mamo!!!
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 20:38:16
|
|
|
|
marjanaR
|
Porkaš, torej nisem sama. Jaz sem kupila dve kaseti 4+ odišavljeni. Pa se seveda koš ni dal zapreti. In sem šla nazaj v BC, nisem pa imela računa, tako da so me odslovili, ker poslovodkinje ni bilo, in češ da ta kaseta zagotovo paše v sangenic (rumeni). Potem sem obrezala rob, zdaj sicer koš lahko zaprem, vrti se pa ne.
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 21:20:03
|
|
|
|
rija
|
Očitno ste vse prebogate: sem že prejšnjič prodajala tri stare kasete po polovični ceni, pa jih nobena noče
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 21:32:16
|
|
|
|
StBarbara
|
Pri nas smo imeli isti problem z zapiranjem. Sem pa staro izvedbo kaset, pred časom kupila v Arielu.
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 17.3.2006 22:14:03
|
|
|
|
pi
|
Rija, če še prodajaš kasete bi jih jaz vzela.
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 18.3.2006 11:06:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Punce jaz sem zdele klicala v BC in so mi rekli, da resnično gredo stare kasete ven iz prodaje...Nove kasete pa že vsebujejo obroč, tako da se uporabljajo brez plavega obroča...Tko, da tiste trgovine, ki še imajo tastare kasete je to zadnja zaloga, ko jim zmanjka bodo imeli samo še nove....
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 18.3.2006 19:47:15
|
|
|
|
Felicity
|
Jaz mam tudi probleme s folijo z nove kasete, ful težko se odvija. Koliko ve plačate eno kaseto. Jaz v BC, tisto za 4+ 2900 SIT. (če se ne motim) A katera te stvari kupuje v Italiji ali Avstriji? Bi me prav zanimala ena primerjava cen.
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 18.3.2006 21:11:39
|
|
|
|
makica
|
Samo za informacijo. Novo kaseto 4+ zelo ugodno prodajajo v Muellerju. Sem jo glih včeraj kupila za ceno 1920 SIT. Meni je ful fajn, ker iz koša nič ne smrdi.
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 18.3.2006 22:42:14
|
|
|
|
pika_b
|
A katera ve, kdo je zastopnik za te koše????
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 19.3.2006 11:47:49
|
|
|
|
jakaracman
|
Men se zdi da je uvoznik Merit. Jaz kasete kupujem v Mulerju imam rumen koš, vse OK, nič ne smrdi.
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 19.3.2006 12:18:52
|
|
|
|
katja pv
|
Tudi mi imamo prejšnjo verzijo koša in smo se tudi mi nasankali z novimi kasetami 4+. Sem poslala v nabavo pa je to nabavil. Sem si skoraj lase spulila preden mi je uspelo folijo ven izvleč in plenico noter zavit, da o zapiranju pokrova niti ne govorim. Enkrat sem ga zaprla potem sem se pa mučila z odpiranjem. Mi je skoraj noht zlomilo. Z zapiranjem se potem nisem niti trudila, razen ko sem morala spraznit koš. Če starih kaset ne bodo več prodajali bo pa za . Je katera poskusla s tistimi od 0-4m, kaj so tiste tanjše in se kaj lažje vlečejo ven? Trenutno mi je nabavil večjo količino starih kaset (4) - sem mu tokrat napisala na listek katere rabimo. Ko jih porabimo bomo poskusili še s tistimi Tomee tipee, ki jih je predlagala petri85.
|
|
|
|
RE: Kasete za palčka zavijalčka 19.3.2006 15:53:10
|
|
|
|
pika_b
|
Ma te kasete od 0-4 so isto sranje. Jaz bom jutri poskušala poklicati uvoznika in malce pojamrat, kakšno sranje je s temi kasetami. Pri nas je tudi odpiranje ful težavno, zraven vsega ostalega seveda. Za !!!!! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.