Anonimen -> RE: Močenje postelje (17.3.2006 9:00:27)
|
Ja jaz sem imela take težave z mojo najstarejšo.Do sedmega leta, ponoči ni zadržala lulanja.Psiholog je vlekel na svojo stran.češ,da je na psihološki bazi.pediatrinja pa,da je organsko in jo naročila na pregled v Ljubljani,šli bi ji z katetrom v uretro do ledvičk. Ko smo obiskali še eno psihologinjo je razložila,da pač nima še razvito, urejanje mokrenja,da naj počkamo.Na preiskave jo nisem peljala,ker bi bilo hudo za tako majnega otroka.Je pa medtem dobilavnetje slepiča in je morala na operacijo.Kaj so tam delale moje bivše sodelavke z njo lahko vem le iz otrokove pripovedi.Ker je bila svež operiranec,pa še infuzijo je imela,in,ker ni dočakala kahlice se je polulala.Kaj je bilo hujšega. ena od sester jo je pošteno nahrulila pred vsemi.Kasnje sem jaz njo. No v glavnem od tistega trenutka dalje je nehala ponoči močit. Ne vem,ali od šoka ali od sramote,ampak nehala je pa le. V glavnem naj ti povem,da obstajajo tudi pleničke za tako velike otroke,se pravi,da ni redka ta težavica naših otrok. Počakaj da dozori!!
|
|
|
|