Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rabim "sotrpinke"-aerobikaMB 16.3.2006 21:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Odločila sem se,da bo počasi čas,da zraven diete začnem redno telovadit.In ker sem mela vedno občutek,da na aerobiko hodijo same fit,sexy bejbe,nisem že dolgo šla. In tako danes,tukaj,povabim vse,ki hujšate ali ne,da greste enkrat na teden z menoj na aerobiko,v Mb. Fitnes izberete ve,jaz mam le eno željo-da je v centru Mb,ker sm iz Lenta,pa nimam avta,ponoči pa tud ne hodim rada sama naokrog. Spodaj se podpišite le vse resne,da naredim seznam za "FIT BEJBE"...in da vas bom lahko obveščala o vseh novostih-kje,kdaj,kako! In kako se pofočkate tukaj? vzdevek/hujšaš(da/ne) in če na RR,v kateri skupini/začetnik(da/ne)/želje/predlogi:glede fitnesa,aerobike,časa,... In sedaj se pofočkam prva... elanor/hujšam-Bombe/začetnica/NE fitnes Pristan(ker se skoz okno vidi vsak tvoj korak),DA:aerobika za trebuh,stegna,zadnjico,pilates
|
|
|
|
RE: Rabim "sotrpinke"-aerobikaMB 16.3.2006 22:28:10
|
|
|
|
Teni_
|
Še jaz. mojcaH/hujšam - odločne/ začetnica glede česa?/vseeno, samo ceno mi sporoči, mi pa bolj paše fitnes kot aerobika.
|
|
|
|
RE: Rabim "sotrpinke"-aerobikaMB 17.3.2006 7:58:08
|
|
|
|
ronja5
|
Ronja5/da(sicer mam trenutno odklop)/v skupini odločne/ začetnik pri aerobiki/ predlok pa UŠC, majo kr ugodne cene, pa še blizu je, razen če je še kaj na Pristanu??? Meni bi odgovarjalo zvečer, po šesti uri, najraje v torek in četrtek.
< Sporočilo je popravil ronja5 -- 17.3.2006 8:02:40 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?