|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Opekla se je na radiatorju!!!
16.3.2006 21:21:12   
Skaana
Za vse mamice, ki imate user posted image , ki se že dvigujejo ob opori. Naša pupa si je predvčerajšnjem do mehurjev opekla rokico. Oba z user posted image  sva bila čisto zraven in ta radiator je vedno malo priprt. A očitno ne zadosti. Sam toliko sem vam želela sporočiti, da boste bolj pozorni na to.
Naša user posted image  še ne hodi samostojno, zelo rada pa ob steni in na hodniku je vmes radiator. Pa gre ponavadi kar preko njega. Ne vem, kaj se je zgodilo, a ko je bila pri cevi, se je naenkrat začela ful jokat. Ali je od šoka predolgo držala za vročo cev, ali pa se enostavno ni upala spustit na tla user posted image .

Men je bilo takoooo hudo user posted image user posted image user posted image . Zdaj imamo cev že izolirano, a to bi lahko naredili že prej...

Pazite na svoje user posted image , user posted image  Skaana

Mami, kdaj bo spet včasih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Opekla se je na radiatorju!!!
16.3.2006 21:24:22   
benika
user posted image  za malo navihanko in upam, da se kmalu zaceli rokica.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2006 21:59:18   
CatJa
Ojej, revica mala user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2006 22:51:33   
KODA
Ubožica mala,jo je pa najbrž kar fajn zapeklo.user posted image
Zgleda,da je res od šoka kar držala.
Držim pesti,da bo hitro bolje z rokico.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 16.3.2006 22:55:10 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2006 22:58:26   
dix
Če dobro vem nekateri otroci (mogoče tudi odrasli) od šoka res ne morejo spustiti cevi ali karkoli že vročega primejo.

NAš mali ima na srečo dobre reflekse in hitro reagira na vroče, je enkrat prijel za VRELE nastavke za plin od štedilnika in v stotinski sekunde spustil (če bi držal še sekundo bi imel celo rokov mehurjih). In pol sem še jaz tisto prijela in sva bila oba pečena user posted image  Koliko poznam starejšega bi on ziher v roki držal in cvilil dokler mu ne bi iz roke izpulila.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2006 6:08:52   
Lunca1
Revčka. a imate možnost znižanja temperature vode v centralni?

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2006 8:30:19   
spacey
Ma joj... user posted image Boga pupika, upam da se bo hitro pozdravilo. Poljubčki in user posted image čki.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2006 11:06:35   
krompircek

Naj se čimprej pozdravi vaša buba pa en velikuser posted image

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2006 11:16:34   
taška30
Naša se je zadnjič dotaknila vratc od pečice. Ji je uspelo se zmuznit do tja, čeprav smo pazili. Bile so kar vroče, ampak toliko ne, da bi se opekla. Se je pa ful ustrašila in jokala. In na srečo takoj spustila, je kar nazaj na rito padla od šoka.

Želim vam, da se čimprej pozdravite.

By the way: kakšna je prva pomoč, če se to zgodi? Roko v mrzlo vodo, potem pa mazati, s čim? Za vsak slučaj je dobro vedeti.

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2006 11:30:53   
Jessy
Joj, ubožca! Pri nas k sreči nimamo tako vročih radiatorjev, pa samo 2 imamo odprta v celem stanovanju.

Taška30, mnenja o prvi pomoči pri opeklinah so zelo različna. Eni pravijo, da samo pod mrzlo vodo dolgo časa tiščat, medtem, ko drugi priporočajo tudi mazanje s hladilnimi kremami, ki so prav za ta namen. Vem, da se je včasih na veliko mazalo z ribjim mazilom, zdaj pa se s tem sploh ne sme. user posted image
Jaz bi najbrž kar z Bepanten mazilom malce namazala, če sploh bi. Morda bi jo kar k zdravniku peljala, da bi jo tam oskrbeli. Kaj pa vem. user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2006 12:30:47   
Skaana
Hvala za vse lepe želje in user posted image e,

da poročam, kako je. Od predvčerajšnjim je več ne obvezujem-o. Na preveze sva namreč hodili v ambulanto. Danes ji je počil prvi mehur, spodaj je sicer rdeča nova kožica, vendar dovolj trdna, da lahko z rokico vse počne. Prav nič je ne boli - se še plazi in se brez problema opira tudi na to roko, tudi prijemlje z njo vse. user posted image  

Reagirala pa sem, sva takole. Ko je začela jokati, najprej nisem vedela, kaj je. Potem sem le posumila na opeklinouser posted image  in hitro letela v kopalnico pod mrzlo vodo, kamor sem  tiščala obe roki. Nato sem videla, da leva postaja rdečkasta, sem hladila le tisto. Nato sem počakala, da se je posušila in jo namazala z bepanthenom. O mehurjih še ni bilo ne duha ne sluha. Sem mislila, da bo le rdečina. Potem sem pa videla, da nastaja mehur, pa sem takoj poklicala na dežurstvo. Ko sva prispeli, so rokico namazali z neko kremo, ki ji je morala ful hladit, ker ji je zelo pasalo user posted image . In rokico so povili. Nato smo enkrat dnevno hodili na prevezo tri dni. Potem pa so rekli, da je boljše, da je opeklina na zraku in nam dali ribje mazilo za domov. Roko moram z njim namazati zvečer pred spanjem.
Tako, upam da sem s tem komu pomagala.

Vsekakor mislim, da če pride do mehurjev, morate iti k zdravniku.

Pa pa, pa lepo nedeljo.user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2006 12:35:02   
benika
No user posted image  hvala bogu, samo da se je vse poštimalo.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?