Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: strah pred hrupom gospod. aparatov 16.3.2006 20:34:14
|
|
|
|
total
|
Zanimivo,moj je kar poskakoval,ko sem kaj vžgala,sedaj pa mi že pomaga sesat.
|
|
RE: strah pred hrupom gospod. aparatov 16.3.2006 20:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič, čimbolj stran jo držat od takih stvari, pa bo najprej pozabila. Kakor pride, tudi mine.
|
|
|
|
RE: strah pred hrupom gospod. aparatov 16.3.2006 20:43:17
|
|
|
|
urši77
|
Pri nas pri 6.5mes pomaga če ga imam v naročju ko npr. sesam-sva sicer strašno nerodna zraven , a je nekoliko bolje. Tudi ko končava s sesanjem ga posedem na tla zraven sesalca da ga sam "pošlata" pa se mi zdi da mogoče počasi pa bo! Če pa sicer sedi npr. na kavču in jaz zraven sesam se pa začne kar tresti in potem še jokati LP
|
|
|
|
RE: strah pred hrupom gospod. aparatov 16.3.2006 20:57:12
|
|
|
|
spacey
|
Naš se boji multipraktika in to res ful, da kar jokat začne. Pri sesalcu ni problema, se z veseljem okoli njega smuka. Se mi pa zdi, da se še fena boji, pa nisem ziher, ker ga ne uporabljamo.
|
|
RE: strah pred hrupom gospod. aparatov 16.3.2006 21:47:33
|
|
|
|
KODA
|
Pri tastarejšem je bilo tuljenje,ko sem prižgala palični mešalnik.
|
|
RE: strah pred hrupom gospod. aparatov 16.3.2006 21:50:13
|
|
|
|
BibaJ
|
Naš je pa nad sesalcem full navdušen, kar tuli zraven ! Se pa boji paličnega mešalnika in se full ustraši, ko ga prižgem.
|
|
RE: strah pred hrupom gospod. aparatov 16.3.2006 22:53:51
|
|
|
|
sezam
|
Naša se tud boji mešalca in multipraktika, paličnega pa takrat ne, ko ga uporabljam zanjo. Če pa z njim kaj sekljam ali pripravljam kaj drugega, pa hitro prične nabirat.
|
|
RE: strah pred hrupom gospod. aparatov 16.3.2006 23:27:56
|
|
|
|
morskadeklica
|
Jaz sesam z v naročju, drugače ne gre. Sem pa opazila, da se full menjajo obdobja. Na začetku je ob brnenju fena, sesalca... uživala, zdaj pa se noro boji obojega. Takoj ko sesalec ugasnem, pa neha jokat in se začne smukat okoli njega
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2006 6:18:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: strah pred hrupom gospod. aparatov 17.3.2006 9:44:30
|
|
|
|
lelaval
|
Moja se tudi ni balado zdaj - do 9. mesecev. A ji pustim, da se dotakne, pa je boljše, pa zraven ji govorim, da bom delala BRRM BRRM, pa ponavla za mano in se ne boji več. Sesalec pa preden začnem sesat dam na najmanj- je tudi najtišje, potem pa na več, pa ne opazi, da je glasnejši.
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?