hoduljica ali poganjalček (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Lejči -> hoduljica ali poganjalček (16.3.2006 20:22:48)

hojla,

odločam se za nakup hoduljice ali poganjalčka, pa me zanima, kaj mislite, da se bolj obnese. gledala sem npr. tomy hoduljico, ki se lahko kasneje spremeni v tricikel ali pa poganjalce, kot se berchet, ofrat...nekako se ne morem odločiti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], čeprav se malo bolj nagibam k poganjalcu . kaj imate pri vas?

lp,
Lea




mika -> RE: hoduljica ali poganjalček (16.3.2006 20:32:41)

Mi imamo od fisherprice hoduljico, ki se sestavi v poganjalčka. Preden je shodila je šibala s hoduljico, sedaj pa se veselo poganja. Smo zelo zadovoljni.




babylove -> RE: hoduljica ali poganjalček (16.3.2006 21:29:13)

Glede hojice so mnenja deljena, naš je ni uporabljal, ker je pač v nekaterih državah celo uvoz in prodaja hojic prepovedana in najverjetneje obstaja za to kak relevanten vzrok. Vsaj jaz sem razmišljala v tej smeri.

Sicer pa funkcija hojice in poganjalčka verjetno ni povsem ista, ne vem.

Naš je dobil poganjalčka pri 10m, ga takoj začel uporabljati in po 2 mesecih postavil v kot, ker je shodil in mu ni več zanimiv. Morda bo ponovno aktualen, ko se bo naveličal hodit peš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




sezam -> RE: hoduljica ali poganjalček (16.3.2006 22:48:51)

Misliš hoduljico, ki jo poriva pred sabo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  Naša ima oboje, hoduljico in poganjalčka, pa je poganjalček zakon. Sama še ne hodi in ji je hoduljica kar malo prehitra. Najbolj ji je pri njej všeč glasba. Se je pa ob njej naučila sama vstajati. Sem jo imela postavljeno ob sedežni, tako da je bila pri miru in je hitro "pogruntala" kako se vstane. S poganjalčkom pa vse obleze.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




KODA -> RE: hoduljica ali poganjalček (16.3.2006 23:01:46)

Ofrat poganjalca,ki se ga da sestaviti v gugalnik,z ograjico in ima zadaj palico za porivanje.
Zelo trpežen,prenesel že dva zelo živahna otroka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




lelaval -> RE: hoduljica ali poganjalček (17.3.2006 9:10:44)

Poganjalca - pri mojih so še vedno aktualni, pa sta stara 7,5 in 9 let. Pa kupi malo dražjega - bolj trpežnega.
Tisti, ko se spremeni od potiskača v poganjalca od Tomya pa sva kupila najmanjši za Božič, a ni tako velik. Pa še naslonjala nima. Ne bo tako dolgo uporaben.




Pupica -> RE: hoduljica ali poganjalček (20.3.2006 22:09:45)

Imamo tomyevo hoduljico, ki se najprej uporablja kot telovadnica pri dojenčku, ki se še ne plazi. Z njo ni veliko hodila. Šele kasneje ko je shodila, je začela furat okol.
Poganjalčka imamo tut, z njim pa preganja našo[sm=kuza.gif]Skratka vsako stvar uporablja za čiusto drug namen ko je...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]