ušesni termometer (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Reza -> ušesni termometer (16.3.2006 16:21:58)

Ojla! Verjetno merite temperaturo z ušesnim termometrom?!!? No, mi smo ravno pri nakupu le tega in me zanima, kateri so dobri in kakšne izkušnje imate z njimi. Slišala sem, da je BROUN-ov kar dober. Kje se jih splača kupiti?

Hvala, hvala, hvala vsem, ki se trudite z odgovori.

nynna -> RE: ušesni termometer (16.3.2006 16:51:58)

Jest ga imam sicer ne brovnovega, vendar sploh ne znam pomerit temperature. Vedno mi pokaže premalo, ker moraš term. vtakniti v uho prav pod določenim kotom če ne ni pravilno. Moj lahko izmeri tudi zunanjo temperaturo in potem pomoje izmeri malo v ušesu malo pa zunaj. No ne vem najbrž se ga moraš naučiti uporabljati. Najbrž mi bo bolj prav prišel kasneje ko bo tamala bolj pri miru.

thunder -> RE: ušesni termometer (16.3.2006 17:00:24)

Jaz imam Braunovega in je ZAKON! Vedno mi pokaže pravo temperaturo, ko je imel vročino sem preverila še z navadnim (zgolj za kontrolo) in mi je isto pokazal oz. 0,5 st. manj kar je logično ker v ušesu in ritki itak 0,5 st več pokaže.
Kupila sem ga prek Quelle!

Moica -> RE: ušesni termometer (16.3.2006 17:38:30)

Mi imamo tudi Braunovega in je zelo ok:) Kupili smo ga v Sanolaborju.

Reza -> RE: ušesni termometer (16.3.2006 19:20:21)

Sem bila danes v lekarni in mi je kazala nekega, ki ima 4 v enem (merjenje T v ušesu, merjenje T na čelu, sobni termometer in ura). Je katera že stestirala?

Antigona -> RE: ušesni termometer (16.3.2006 21:24:04)

Jaz imam Braunovega in je res zakon. Kupila sem ga v Leclercu, kjer je bil nekaj manj kot 10 tisoč, medtem ko istega v Baby Centru prodajajo po 17 tisoč...

Barči78 -> RE: ušesni termometer (16.3.2006 22:10:22)

Mi imamo tega, s katerim lahko meriš v ušesku, na čelu, na njem je ura in kaže sobno temperaturo - actiwave. Moram priznat, da smo imeli kar nekaj dela, da smo ga pogruntali, pa še danes se včasih lovim. Drugače pa ful fajn, hitro izmeri, pa kar točno. Sicer je težko rečt kateri je čisto točen. Eni prisegajo na tiste čisto navadne termometre, samo pri meni je bilo vedno okoli 1° odstopanja od elektronskega.

Stran: [1]