Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2006 13:09:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Orescki za pranje perila - poskusil kdo? 16.3.2006 14:29:46
|
|
|
|
al1*
|
Jaz sem tudi že gledala te oreške. In me tudi mika, da bi jih preizkusila. Na MON- sem brala o njih in so mnenja zelo deljena. Eni so zadovolni, eno pravijo, da ne odstrani madežev, ena je kritizirala njihov vonj.
|
|
RE: Orescki za pranje perila - poskusil kdo? 16.3.2006 15:56:46
|
|
|
|
Sibil_
|
Kje se pa kupijo in kakšna je cena? Jaz bi jih preizkusila, pa nimam pojma kje jih dobit? LP, SIbil
|
|
|
|
RE: Orescki za pranje perila - poskusil kdo? 16.3.2006 20:49:39
|
|
|
|
Adelina
|
Jaz sem parkrat z nijimi oprala perilo, pa se mi je zdelo, kot bi prala samo z vodo. Sedaj spet perem s praškom oz. gelom, kroglice pa čakajo na boljše čase. Jih bom mogoče še kaj uporabila, sploh če bom tu dobila kakšno dobro mnenje. Sibil, sem jih pa kupila v trgovini Kalček v lj. BTC-ju, ki se nahaja v isti stavbi kot BAURER. Cena pa je 3.600 za 1kg, 1900 za 500g, 1100 za 250g in 390 sit za 50 g (vsaj upam, da so še te cene). Torej punce veselo v pranje, pol pa poročat, da dobim novo spodbudo.
|
|
|
|
RE: Orescki za pranje perila - poskusil kdo? 16.3.2006 22:03:07
|
|
|
|
katjutav
|
Jest jih tud mam! Je pa tko, da bele cune rajši ne perem z njim, res je tako, kot bi pral z vodo. Nekaj časa sem prala le pisane cunje, pa sem tudi ta občutek dobila. Čeprav je bilo kar lepo oprano, samo ni tistega občutka, da je sveže, dišeče. Sedaj z njim perem le bunde, flise in take stvari na 30 stopinj, ali max. na 40 stopinj, to pa zato, ker se te stvari itak naj ne bi prepogosto prale, da ohranijo zaščito. No, za tako pranje se mi pa oreščki zdijo imenitni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?