S kakšnimi pralnimi sredstvi nad pokakane plenice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sonček balonček -> S kakšnimi pralnimi sredstvi nad pokakane plenice (16.3.2006 9:16:18)

Ker na mestu, kjer je (dojeno) blato ušlo na povijalne plenice nastane težko odstranljiv flek, me zanima s kakšnimi pralnimi sredstvi jih je najenostavneje odstaraniti.

muha1 -> RE: S kakšnimi pralnimi sredstvi nad pokakane plenice (16.3.2006 9:34:43)

Probaj z  Vanishom. Pustiš par min., da deluje in potem normalno opereš v pralnem stroju.

sonček balonček -> RE: S kakšnimi pralnimi sredstvi nad pokakane plenice (16.3.2006 9:36:53)

Ostanejo svetlo oranžni fleki! Malo bolje je le, če jih zdrgnemo z Wanish milom. Kakpen Wanich pa uporabljaš ti?

MusiMarusi -> RE: S kakšnimi pralnimi sredstvi nad pokakane plenice (16.3.2006 9:41:07)

Meni je šlo vse dol če sem jih (brez kakšnega namakanja) oprala na 95 st. z Persilom sensitive...če smo pa pokakali body-e sem jih pa prej namilila z milom (takim za perilo, nič posebnega znamka) jih dala takoj prat na 40 stopinj in gre vse dol. Ta tekoči prašek se mi res zdi uredu, vse dol spravi, pa še za občutljivo kožo je, za naše male [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]
Veliko uspeha!

Seven* -> RE: S kakšnimi pralnimi sredstvi nad pokakane plenice (16.3.2006 9:49:58)

Poskusi z DM-ovim praskov tabletah Denk mit znamka. Super zadeva, priporocam!!

Stran: [1]