t_t_y -> RE: Kdo pri vas plača stroške poroke in krsta? (1.4.2006 0:13:30)
|
Poroko in krst sva financirala sama - bi bilo težko drugače, pa tudi - saj hišo, pa dopust, pa avto, pa obleko, ....vse financirava sama, zakaj nebi še poroke in krsta, saj sva se midva poročila in sva midva dala svojega otroka h krstu. Sva pa dobila nekaj denarja za darilo (manjša vsota). Veliko je bilo vloženega tudi najinega dela - jaz sem naredila vabila, vsak od naju je nekaj naredil pri darilih za svate (so bila malce posebna), tko da bi tukaj težko blo kaj na starših. Sva pa edino pecivo pekli sami s taščo (za cca300 - 350 ljudi - fantovšna+deklišna+mlajički+poroka) pa sva tam pokrili več ali manj vsaka svoj del stroškov (bolj zato, ker sva vsaka posebej nabavljali surovine) - pa še to je bilo tako, da sem jaz spekla cca 35 vrst peciva (definitivno dražjega po sestavi) ona 10-15 (klasično pecivo - ne mislite, da ji nisem hvaležna, ker sem ji zelo, to je samo opis da si lahko predstavljate situacijo - no, pa še njena izjava je bila to), skratka res nam niso financirali poroke in prav je tako. Priči pa:ena nama je dala kuverto (100.000), druga nič, sta pa obe prispevali k prijetnemu dogodku (s takšno in drugačno pomočjo), kar je vredno veliko več kot finance. lp
|
|
|
|