puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni ...problem predvsem v tem, da kadarkoli v stanovanju kam grem in se potem obrnem, je za menoj nekdo. In potem hočem še nekam iti, pa moram počasi cic cap nekaj časa hoditi za tistim, ki hodi pred menoj, dokler le ne pridemo do kakšnega malo širšega dela, da ga lahko po levi ali desni hitro prehitim, ker se prostor kmalu spet zoži. In potem spet pridem, kamor sem želela, pa se spet obrnem in hočem drugam, pa jovo na novo hvatam priložnost za prehitevanje.... A veš splišni da je pri nas podobno, sploh ko gre malčica s svojim vozičkom, potem pa jaz za njo, moj pa za mano, pa se prehitevamo na širših delih, ponavad v kuhni, zdej pa je ati še hiško naredil za tamalo, mamo pa še manj placa. Glede stvari da povsod ležijo pa jih jaz vsak dan zvečer, ko tamala zaspi skušam pospravit, ker sem drugač kr živčna, tako da cote glih ne ležijo povsod, je pa res da zokni od mojga za vsakim vogalom ležijo, potem pa jaz vse pobiram in mečem v koš, pol mi pa pride pa reče da nima več zoknov Pa tud če nosmo stvari jih jaz zložim v omaro, če niso za pranje, ker drugač se nam lahko peč podre, tolk cot je bilo že gor. Smeti pa tud pri nas nekako nočejo izginit, pa papir kurmo, tiste reklame damo v posebno škatlo za papir, steklo tudi, pa plastiko, a še vseeno vsak drug dan smeti v smetnjak, potem je pa še problem ker nam odvažajo smeti pazi to 1× MESEČNO !!!!!!! Kot bi imel manj smeti kot drugot in mormo potem tlačit in tlačit, da komi spravmo enomesečno zalogo noter, zato pa tud ločujemo steklo plastiko pa papir, ker drugač pa res ne bi vse spravl v naš mali kontejner. Ja pospravljanje je pa križ, včeraj sem kr zavijala z očmi ko sem vidla kako ogledalo mamo v kopalnici, pa jaz krpo v roke, tamala pa kopala v bani. Mah se ne sekiram, če komu kej ne paše pa naj ne hodi k nam.