katjutav -> RE: psi napadli človeka (19.3.2006 23:23:08)
|
In Seven sam od sebe pes tudi napade sem bila zadnjič priča v našem kraju da je temu tako ko se je otrok na dvorišču igral pa je pridrvela ta velka mrcina in ga podrla na tla. In odgovor lastnice je bil"saj se je le igral", mal je manjkal da jo nisem na gobec. Njen preljubi "mešanček" se je samo mal poigral in punčki pustil strah da se ponoč menda zbuja in joka. Ja, tudi nam se je podobno zgodilo: saj je samo malo povohal! Piz[sm=smiley35.gif]. Pes pa ene 50 kil, ta mal pa 10. Še sedaj ga zgrabi panika, če pride katerikoli pes zraven. Pol pa še en primer iz pokopališča. Za 1. novembra sva šla z možem in mojimi starši na žale, in tam, normalno, ljudi vse črno. In potem se mi med noge zaplete ena vrvica, sploh nisem vedela, kaj se dogaja. Le srečne okoliščine so mi bile naklonjene, da nisem pogrnila, kot sem dolga in široka, tja na kakšen grob. In lastnica tistega mini mini belega psa je zacvilila z ultra visokim glasom: paaaaaaaazzzzzzi, moj PIIIIKIIIII! Sem bla tok besna, da bi ga najraš šutirala čez ograjo! Kva ma pes za iskat 1. novembra na pokopališču?
|
|
|
|