adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

TVN -> adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (15.3.2006 19:14:49)

Ojla!

Dejte mi povedat, katere riževe kosmiči vi mislite, ko govorite o "rižolinu"? Tisti pravi rižolino od Kolinske se meša s pravim mlekom in vodo, jaz pa bi rada dala rižka v adaptirano mleko (Hipp2). Kolikor sem uspela pregledati po policah Muellerja, DM-a in Spara, obstajajo samo riževi kosmiči (mislim da od Milupe), ki se mešajo z adaptiranim mlekom. Vsi ostali so s pravim mlekom ali pa varianta na žlico, kar pri nas za zadnji večerni obrok ne pride v poštev.

Prosim za konkretna imena proizvodov, ki pašejo v adaptirano mleko in se pijejo po steklenički.
Hvala!!

petja -> RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (15.3.2006 19:37:24)

Jaz vem samo za Milupine ...

Tukaj je link http://www.kolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/rizeva_zitna_kasica/

Janeja -> RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (15.3.2006 20:02:30)

Jaz Lei v mleko dajem Riževo žitno kašico od Milupe (Reisflocken).

sjug -> RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (15.3.2006 20:19:30)

Kje je težava? Saj je vseeno, kaj date v rieve kosmiče. Dodajam jih (tiste od Kolinske) k vsem možnim zelenjavcam celo sadju - jabolka, samo z vodo jih pa ne bi mešala, ker je čisto zanič. Meša se jih lahko z adaptiranim mlekom, z lastnim mlekom (če se kateri da pumpat), z navadnim mlekom 3,5 % mm ali pa za zgoščevanje npr. špinače in blitve. LPSandra

poliloni -> RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (15.3.2006 21:30:42)

Mislim, da lahko vse rižke, ki naj bi se mešali z mlekom, le da ti uporabiš adpt.mleko!

benika -> RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (15.3.2006 22:00:44)

Jaz našemu 6-mesečniku dajem riževe kosmiče od Bebija in jih mešam z adaptiranim mlekom.

jakaracman -> RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (15.3.2006 22:20:41)

Seveda  lahko riževe kosmiče mešaš z adaptiranim mlekom, če jih daš v flaško jih daš čisto malo.

Seven* -> RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (15.3.2006 22:25:12)

Najboljsa je itak Alnatura iz DM-a.

TVN -> RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?! (16.3.2006 10:44:58)

Ja, saj to me zanima, če lahko mešam z adaptiranim mlekom namesto s pravim! Na škatlah namreč nikjer ne piše tega, razen seveda na "Reisflocken" od Milupe. Povsod drugod je napisana uporaba polnomastnega mleka.

Torej, kot vidim, lahko vse rižke mešam z adaptiranim mlekom in ji dam po steklenički. Hvala za nasvete!

Stran: [1]