Anonimen -> RE: ste zadovoljni z delo, ki ga opravljate? (15.3.2006 23:42:45)
|
Hja, takole je... Preživeli bi tudi, če nobeden od naju s Kamikazo ne bi delal. Kako bi živeli, je sicer druga zgodba, ampak vseeno - preživeli bi. Hodiva pa oba v službo. Torej ne za osnovno preživetje, ampak za izboljšanje standarda. O tem, da smo trenutno finančno v p****, raje ne bi. Kljub temu mi je pa istočasno moja služba tudi hobi, saj imam v službi več časa sama zase kakor doma. Nimam ravno poslanske plače, ampak za najemnino pa je. Če bi pa imela možnost, sva se pa ravno danes s Kamikazo pogovarjala - oba bi bila doma. Če bi nama finančno to zneslo, brez posebnih odrekanj. Debatirala sva, kajbi sploh počela, in sva ugotovila, da nama niti slučajno ne bi bilo dolgčas. Verjetno bi se ukvarjala vsak s svojimi hobiji in jih poskusila morda tudi finančno vnovčiti. Dodatni tolarji nikoli ne škodujejo. O tem, ali živim ali životarim, pa ni dvoma. Definitivno živim, ne glede na vse probleme, ki jih imam. Dan mi je velikokrat res prekratek za vse, ampak to je zame pozitivno, saj imam vedno kaj za početi in mi nikoli ni dolgčas. Nisem živčna in redkokdaj kam hitim. Večinoma si stvari uspem organizirati. V nasprotnem primeru jih raje pristavim, saj, po tehtnem razmisleku, vedno ugotovim, da niso življenjsko pomembne.
|
|
|
|