Maxica -> RE: denar namesto daril (15.3.2006 14:41:47)
|
Tudi midva sva bila na istem - ko sva nosila vabila okrog, jih je kar precej vprašalo, kaj želiva za darilo, pa sva potem kr malo namignila, da bi najraje denar. Večini svatom se je to zdelo najbolje, saj jim ni bilo treba tuhtati, kaj in kje nabavljati. Za najino željo sva povedala tudi staršem, tako da so potem oni to posredovali tistim, ki jim je bilo nerodno vprašati naju. Dobila sva tudi nekaj vrednostnih bonov (npr.za Merkur), ki sva jih tudi fino porabila. Ne vem, nekako namignita, kako in kaj. Tista ideja, da se že v vabilo malo namigne v to smer, se mi zdi fina. Jaz vem, da si najraje sama opremljam stanovanje in si nabavim takšno stvar, ki mi je pač všeč. Brezveze se mi zdi, da bi na policah imela grdo vazo, ker mi je tetka pač kupila nekaj, kar je bilo njej všeč. Se je pa pred leti poročila moja sestrična (takrat še ni bilo te navade z denarjem, vprašali jo pa tudi niso, kaj bi želela) in je naenkrat dobila 6 likalnikov!!! Tako da jaz sem še vedno raje za denar.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|