n*a* -> RE: izgubljena v materinstvu (15.3.2006 16:33:42)
|
Tudi sama se počutim tako, čeprav hodim v službo. Ampak se kar skupaj drži dan enak dnevu - služba, v vrtec, domov, doma nič posebenega, pač vsakdanja opravila in spet je tu nov podoben dan. Pred kratkim sem tu na ringaraji ugotovila, da mi manjka en hoby oz. malo več časa zase. Ker si ga enostavno ne vzamem oz. ne najdem kaj pametnega takrat za počet. Pa ne da se ne ukvarajm z ničemer - marsikaj mi je v veselje, ampak sami se mi ne da. Ljubše mi je v družbi - ki je pa žal nimam :) Že kofetkanje bi mi blo ok, tako da mislim, da je glavni razlog pomanjkanje družbe. Težko se je prilagajat mamicam z malimi otroki, ker enkrat eni ne paše drugič pa drugi, sploh med tednom, ko ima vsak kup svojih obveznosti. Tako da glede tega te zelo razumem. Ampak v MB-ju pa ja imaš več možnosti za druženje. Še tu na ringaraji jih je dosti. In cel kup dejavnosti, ki ti lahko popestrijo dan. Pri meni je problem, ker pri nas ne obstaja kaj dosti aktivnosti oz. če že obstaja kaj, ljudje tega ne obiskujejo; če že, je to kaka množična aerobika, kamor hodi celo mesto. Do tega mi pa ni. Se hočem sama spomnit kake dejavnosti, ki bi jo organizirala, ampak v pomanjkanju časa vse prelagam "na enkrat drugič, ko bo več časa :)" Saj vem, življenje je treba živet vsak dan sproti, če ne gre kar mimo. Torej predlog: odloči se za kak hoby, dejavnost, pa boš našla tudi družbo sebi enako mislečih. Potem bo pa tudi kofetkanje prišlo na vrsto kar samo od sebe. Tudi sama imam podoben plan, ampak kaj ko je govoriti - pisati tako enostavno, zmigat se pa malo bolj težko. Kjer je volj, je pot. Sicer se pa kmalu začenjajo daljši in lepši dnevi in bo že več priložnosti za sprehod in gibanje v naravi prava popestritev, na katero že vsi komaj čakamo, a ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|