Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Nasy -> Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (15.3.2006 10:51:16)

Slišala sem, da je dobro vzeti oglje, pa žganje, kaj še? Vzela bom še lekadole, več pa ne vem..

KEKA -> RE: Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (15.3.2006 10:56:56)

Ja čisto pravilno razmišljaš. Oglje pa obvezno kakšen visky, da boš lahko sproti razkuževala, pred vsakim obkrokom napravi kakšen "srkec". Jaz sem si še zobe z viskyjem umivala. Pa pazi kaj boš jedla. Sadje samo tisto, ki se lupi in izogibaj se salat oziroma vsega tistega kar se pere z vodo. Predvidevam pa, da so ti tako ali tako to že svetovali v tvoji turistični agenciji.

Pa lepo uživaj v Egiptu! Se splača it, je lepo!

Čao Keka

Anonimen -> RE: Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (15.3.2006 10:58:38)

oglje, linex, lekadol,kakšen hanzaplast- drugače pa majo lekarne kar dobro založene. Kam točno pa greš? Jaz sem lani bila in smo imeli kar v hotelskem kompleksu lekarno.

Nasy -> RE: Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (15.3.2006 11:00:01)

Gremo v kairo, potem pa na spalnik in na ladjo

mamči -> RE: Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (15.3.2006 11:01:28)

Jaz bi vzela še: linex (proti driski), Nelit (rehidracijska sol v primeru driske-bruhanja), tbl. proti slabosti (med vožnjo - letom trpim za slabostjo), par povojčkov, hansaplastov, za otroke sirup npr. Calpol ali svečke, mazilo v primeru alergij, dobro kremo za sončenje (zaščitni faktor), kremo za po sončenju, medicinsko oglje itak, pa analgetik npr. Lekadol, Nalgesin.... pa sigurno sem še kaj pozabila........

al1* -> RE: Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (15.3.2006 12:10:30)

Moj seznam zajema naslednje stvari, je pa res, da imamo zraven tudi otroke:

- Nelit –
- sredstvo proti alergiji: flonidan
- lekadol ali aspirin
- antibiotik
-linex in aktivno oglje
- travelgum
- alkoholno razkužilo ali bivacin sprej
- mazilo proti pikom oz. alergiji (npr. Fenistil gel);
- par sterilnih gazic, obližev, zloženčkov, manjši navaden in elastični povoj;

- vlažni robčki za čiščenje (rok, morebitnih prask), - REPELENT

Šnops!!

Nasy -> RE: Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (15.3.2006 23:48:01)

hvala! zlate ste!
[image]http://www.ani3.dk/smiles02/smiles1/smiley_kysselaber.gif[/image]

k1 -> RE: Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (17.3.2006 6:28:48)

midva razen viskija vsako jutro za dobro jutro in še kaj za čez dan nisva potrebovala ostalih stvari, je pa res da vsaj za sračko bi bilo fajn vzeti kaj poleg [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. je le treba razkuževat zadeve....

clea -> RE: Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (17.3.2006 14:23:07)

SELDIAR!!!! (ne vem kako se pravilno napiše). Dobiš ga sicer samo na recept + doplačilo (800 sit),ampak se splača ker ful pomaga.Sicer pravijo da jeboljš linex ampak ko je hudo,te seldiar takoj reši (pa še potem kakšnih par dni drži :) ).
Res iz lastnih izkušenj lahko povem,da mi je to najbolj pomagal,oglje in linex pa za zraven.
Pa res fuuul pazi pri hrani in predvsem pri vodi!!! 
LEPO SE IMEJ V EGIPTU IN 100% UŽIVAJ!

prepelica -> RE: Kaj vzeti v lekarni za v Egipt? (20.3.2006 20:44:15)

Meni pa so pomagali edino tile praški -  vitality microfloor - s probiotiki in prabiotiki za črevesno floro, potem so mi jih pa moji kolegi vse pojedli. Res neprecenljivo:
http://www.a-zai.net/content.php?action=show&id=13

Drgače pa vzameš vse ostalo, kar so že druge napisale.
Pa čimbolj uživajte!!!

Stran: [1]