Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačila ginekoloških storitev 16.3.2006 17:09:27
|
|
|
|
Kalina
|
Moj G dela na koncesijo, materinsko sem si sama kupila. Lahko terjas od ZZZS denar ampak potem oni terjajo od tvojega G. Ma da se ne bom res brukala zarad unih 1400sit.
|
|
RE: Plačila ginekoloških storitev 7.4.2006 16:15:32
|
|
|
|
mirjanajelenko
|
alora jas sem bila začetku tedna pri ginekologu ter sem dobila materinsko knjižico zastonj pa še to imam samo osnovno zavarovanje dodatnega nimam sem se pa pozanimala na zzs da je materinstvo zastonj ter se te usluge ne plačujejo, tako da nevem zakaj ste ve plačale jaz mam ginekologa preko zdravstva privat pa nevem kake previce imajo
|
|
RE: Plačila ginekoloških storitev 7.4.2006 16:32:28
|
|
|
|
nelly
|
Tudi jaz prvič slišim, da je treba materinsko knjižico plačat. Meni jo je sestra dala in ni nič kaj omenila koliko stane. Nuhalno sem pa plačala 12.500sit.
|
|
|
|
RE: Plačila ginekoloških storitev 7.4.2006 16:49:36
|
|
|
|
ElaM
|
Meni je MK dala G, zastonj. Nuhalno sem pa plačala 12.500.
|
|
RE: Plačila ginekoloških storitev 9.4.2006 10:16:43
|
|
|
|
kiji
|
živjo a mogoče veste koliko stane trihormonski test?
|
|
|
|
RE: Plačila ginekoloških storitev 9.4.2006 17:44:23
|
|
|
|
3new!yes!!
|
materinske nisem placala, ampak tudi ce bi jo. Itak ni draga
|
|
|
|
RE: Plačila ginekoloških storitev 9.4.2006 18:09:07
|
|
|
|
zaliga
|
Tud jaz prvič slišim, da se matrinska plača??!! Nuhalno sem pa res plačala, saj sem tud sama želela, da mi naredi! Pa tud na vsakem pregledu mi naredi UZ. in dobim slikico - brezplačno! Do sedaj je bila brezplačna slikica, prejšnji teden pa sem jo tud prvič plačala, 400sit! To bom še preverla, saj nisem niti dobila računa, niti nisem zahtevala/želela slike, mi jo je sam dal! Če bi želela, bi sigurno izbrala drugo "pozo", npr. tam ko se je lepo videl spol! Očitno je odvisno od G. do G.????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?