|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Plačila ginekoloških storitev
16.3.2006 17:09:27   
Kalina
Moj G dela na koncesijo, materinsko sem si sama kupila. Lahko terjas od ZZZS denar ampak potem oni terjajo od tvojega G. Ma da se ne bom res brukala zarad unih 1400sit. user posted image  

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.4.2006 16:15:32   
mirjanajelenko
alora jas sem bila začetku tedna pri ginekologu ter sem dobila materinsko knjižico zastonj pa še to imam samo osnovno zavarovanje dodatnega nimam sem se pa pozanimala na zzs da je materinstvo zastonj ter se te usluge ne plačujejo, tako da nevem  zakaj ste ve plačale jaz mam ginekologa preko zdravstva privat pa nevem kake previce imajo

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.4.2006 16:32:28   
nelly
Tudi jaz prvič slišim, da je treba materinsko knjižico plačat. Meni jo je sestra dala in ni nič kaj omenila koliko stane. Nuhalno sem pa plačala 12.500sit.

Neposredna povezava do sporočila: 28
7.4.2006 16:49:36   
ElaM
Meni je MK dala G, zastonj. Nuhalno sem pa plačala 12.500.

:)

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.4.2006 10:16:43   
kiji
živjo user posted image a mogoče veste koliko stane trihormonski test?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.4.2006 17:44:23   
3new!yes!!
materinske nisem placala, ampak tudi ce bi jo. Itak ni draga

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.4.2006 18:09:07   
zaliga
Tud jaz prvič slišim, da se matrinska plača??!!
Nuhalno sem pa res plačala, saj sem tud sama želela, da mi naredi! Pa tud na vsakem pregledu mi naredi UZ. in dobim slikico - brezplačno!

Do sedaj je bila brezplačna slikica, prejšnji teden pa sem jo tud prvič plačala, 400sit!
To bom še  preverla, saj nisem niti dobila računa, niti nisem zahtevala/želela slike, mi jo je sam dal! Če bi želela, bi sigurno izbrala drugo "pozo", npr. tam ko se je lepo videl spol! Očitno je odvisno od G. do G.????

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.4.2006 7:56:51   
jasnika
jaz sem v mb pred 4 leti plačala mt, in to edina od vseh kolegic-bilo jih je kar nekaj isti čas nosečih in niti računa nisem dobila ko pa sem se spomnila za račun, enkrat kasneje pa mi je sestra rekla kako pa naj ona ve da sem res tam dobla mt da je nisem kupila v založbi.  G R O Z A in tud v ta namen sem menjala ginekolog pa še na uz moj ni smel bit zravenuser posted image user posted image user posted image
lp

Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?