|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna ideja?
14.3.2006 17:10:11   
Anonimen
Pozdravljene!

Tokrat bom kar anonimna, pa ne mi zamerit. Meseci tečejo, pa se še ni nič prijelo, leta tečejo, pa še brez otrok...
Poskusila že vse, od ljubljena na 2 dni, pa vsak dan, pa .... Seveda pridno jem Tifol. Kri je v redu, jaz sem ginekološko v redu, njegovi spermiji v redu, le user posted image me obišče kot urica vsak mesec. Pa živciram se (še) ne, vsaj ne na full.

Pa me zanima, če ste kaj posebnega ve delale, da se je prijelo? A imate kakšne babičine recepte? Hitro na plan z njimi!!

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšna ideja?
14.3.2006 17:52:43   
Anonimen
Noge v luft, pa velik molit, pa bo. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2006 19:27:53   
Alisa
Probajta 2X na dan vsaj nama je tko ratal. Sva pa tud midva drugač že obupala, zdaj pa sva zlo srečna in čakava na user posted image .
Pa ko bostauser posted image  ne sam na to mislit ali bo ratalo ampak sam uživajta, pa bo.
Pa velik sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2006 7:41:36   
Anonimen
Tako kot je rekla anonimna. "Noge v luft."
No, malo za hec in malo za res. Tudi midva sva rabila nekaj časa (eno leto), da sem zanosila. Potem sem dobila pa nasvet (od prijateljice z istimi problemi), da po odnosu naredim svečo - torej noge v luft.
Ne vem, a je to res magična formula, ampak tako kot se je njej izšlo sem tudi jaz še tisti mesec zanosila.
In veliko sreče pri izvajanju akrobacij, hahaha... Pa da čim prej uspe!

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2006 16:54:56   
Naja30
Ja, noge v luft... hahaha, to je bolj za hec, ker tisti najbolj pridni, hitri dečki (spermiji) pridejo do konca tudi če stoje seksata. Ta noge v luft je bolj teorija naših babic.

Pa veliko sreče vsem z nogami v luft ali brez! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2006 18:03:14   
KODA
Za prvega sva se trudila 3 leta.
Drugi je ratal v prvo.Kako.Ni bilo po planu.Hotela sva še počakati kakšno leto,ker smo imeli ogromno zdravstvenih težav,pri user posted image .Malo sva pregloboko pogledala v kozarec in nasledni mesec ni bilo user posted image .Malo čukasto gledam,kaj se dogaja.Hitro mi je bilo jasno,zakaj se gre.user posted image .
Tako smo pri nas naročili tadrugega in ni nam žal.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2006 18:53:18   
lucika
meni je uspelo, ko sem delala o teste. prej pa dooolgo ne...verjetno za vsako zamudila kako minutko:)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?