katjandraž -> RE: Mar(sov)čke/-i (24.2.2007 13:22:41)
|
Ana je zdej spet zaspala. Včeraj popoldne se ji je spet začela nabirati sluz v plujčkih, pa ravno ene 3 dni je bil mir. Andraža je včeraj po službi prišla iskat moja mami, da gre k njima prespat za 4 noči, po dolgem času spet, se je ful veselil. In se oblečeta, obujeta, vzameta kovček in vrečko z igračami in dam malemu lupčka za adijo na čelo .... Valjda, vroč je bil. Mu na hitro izmerim vročino v ušesu in 38,5. Za znoret! On se ni nič pritoževal. Potem sva komaj izvlekli iz njega, da ga boli uho. Namesto k babici, sva šla k zdravnici. Sicer ga ni bolelo uho, ampak ima gnojno angino in je bolečina sevala iz grla v uho. Sem ga potem poskusila prepričat, da ni pametno, da gre k babici, ker je tudi deda na pol bolan, pa gor je bolj hladno, pa itak ne sme ven ves teden, pa se ni dal, je začel tako žalostno jokati in se je stisnil v kot, da ga je mami potem vseen vzela s sabo. Tako da Andraž leži v dnevni sobi, moj oče pa v spalnici, je oba kuhalo ponoči. Upam, da mu bo antibiotik kmalu prijel, vseeno pa ves teden ne sme ven, pa noret ne sme. V torek bova sicer šla na konotrolo k okulistu, drugače bo pa notr. V petek, ko ima Ana RD, sem mislila, da bi šli družinsko v Jurmana na kosilo, pa je zdravnica rekla, da rajši ne. Tako da bomo kar doma praznovali. Beti1, za torek zdaj ne vem, kako bomo. Če bo šel Andraž spet k babici po okulistu, potem prideva midve z Ano, če ne nas ne bo. Neja, Ana ima 4+ plenice že nekje od septembra, ko je imela nekaj več kot 9 kg. Žaži, smo te pogrešale, so punce mislile, da si že samska. Jaz sem sicer vedela, da gre tvoj dragi šele v ponedeljek, samo nisem imela časa pisati na RR. Ful lepo se mejte ta vikend, možeku pa povej, naj za začetek fajn nafila mobija, če ga ima na kartico, ker interneta še nimajo naštimanga in zna še neki časa trajat. Kdaj pa bi tvoj rad prišel na dopust? Jaz sem mojemu zdaj rekla, ko sem se odločila, da ne grem v službo, da bi bilo mogoče najboljše nekje maja, ker je približno na sredini misije. Bomo videli, baje bodo točno zvedeli čez 14 dni (vsaj v njihovi četi je baje tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], eni pa že vejo?!). Me veseli, da je Aljaži bolje. Pa si mu dajala antibiotike 10 dni, nikakor jih ne smeš prej nehat dajat, ker potem naslednjič ne primejo več kot bi mogli, pa še bolzen se lahko ponovi. Tudi naša zaradi ušeska ni bila maškara. Tko, zdej grem pa hitr dat kosilo kuhat, dokler pikica še spi. Lep vikend še naprej!
|
|
|
|