katjandraž -> RE: Mar(sov)čke/-i (18.1.2007 19:42:06)
|
Oj! Nisem poniknila, samo ta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] T2 mi spet ne dela. Tokrat je crknlo vse (TV, internet in telefon) in to že v nedeljo zvečer. Se mi že počas meša. Zdej je mož neki preklopu, da vsaj kakih 10 minut internet dela, pol se pa spet sesuje. Mateja82, tudi mi držimo pesti, da boš odšla iz UZ v [sm=9nebesa.gif]! Naša Ana je imela vročino samo 1 dan, še vedno slabo je, vendar mislim, da zdaj zaradi noska. Že 3 dni ima ful zabasanega, je kr fejst revica. Danes sva sicer šli na plavanje in je tudi ful uživala, sem jo pa držala stran od drugih otrok, da se ne bi kateri nalezel. Upam, da ji ne bo šlo kaj naprej na ušeska. Internet mi je že ven vrglo, bom shranila post in ga poslala, ko mi bo dragi še enkrat vzpostavil povezavo, če bo šlo. GRRR! Zgleda, da je šel modem, ga bo jutri kar tja odnesel, pa naj stestirajo, tehnika bomo zihr še nekaj časa čakali, da pride do nas. Zdej pa že resno razmišljam, da bi jih skenslala in zahtevala, da mi vzpostavijo nazaj prejšnje stanje. Skratka, naslednji vikend greva z možekom SAMA na romantični vikend v Terme 3000, imajo prav posebno ponudbo (neka romatična večerja, kopel ob svečah...). Bi vam prilepila link, pa valjda ne morem, če net ne dela. Včeraj je bila Ana prvič sama z mojo mami nekaj ur dopoldne, ker sem imela fax (delam še module za devetletko), pa jutri bo spet in ni bilo nobenega problema, mislim, da bo tudi prihodnji vikend vse ok. Potem bomo 3 dni doma, naslednjo sredo zvečer pa šibamo v Belgijo na obisk k moji sestri, da ji voščimo za njenih okroglih 30 let, ki jih bo praznovala 1.2. Potem smo še 14 dni skupaj, pa gre oči na Kosovo. Vse naj, naj za 10 mesecev škratkom, ki ta teden praznujejo, pa Karin od Frizerke se mi zdi, da je praznovala že 11 mesecev včeraj!!!![sm=darilo.gif] Ljubljančanke, se naslednji teden kaj zmenimo? Kdaj se pa Beti1 vrne? Lepo se mejte!
|
|
|
|