Peli -> RE: Mar(sov)čke/-i (15.8.2009 19:40:39)
|
Katjaandraž - hvala za povabilo, samo mi smo imel že drugačne načrte. Mi smo včerej praznoval taščin rojstni dan, danes pa smo šli še z enimi prjatli v eno planino nad Tržičem, je blo prav super, samo mene je kr fino sonce ožgalo, pa Urbana v lička, k sm mu jih pozabla namazat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]. Drugače je Aljaž prve ločene počitnice brez naju z možem kar lepo prenesel, je kar zagret, da gre drugo leto spet z mamo na morje. Ga pa še vedno kr trma matra, se mi zdi da je vsaj 5x slabše, kadar je zraven še ati, k ve da pri njem veliko doseže. Zadnje čase s hranjenjem nimamo več problemov, res kr veliko poje. Pleničke za spanje pa še ne ukinjamo, saj je večkrat tako polulana, da mu premoči, in če ga v spanju previjam, se še zbudi ne. Punce od kod vam tolk časa??? Jest ne vem al se ne znam zorganizirat, al kaj, ko pridem iz službe gremo mal vn, potem otroke spat in če mam še voljo mal pospravm, to je pa vse, za vikend mal bolj pospravim, pa sobota dopoldan mine, seveda če je ne zabijem v službi.
|
|
|
|