katjandraž -> RE: Mar(sov)čke/-i (9.7.2006 21:11:27)
|
Tolk ste pridne s pisanjem, da morm kar fejst nazaj pogledat, da vam odpišem. S[sm=smiley35.gif]!!!! Italijani so dal gol. Ja, tkole, k je finale tud mene fuzbal zanima, sam ne tolk, da bi vse čas pred TV sedela. Zaščita: jaz sem enkrat dobila kontracepcijsko injekcijo in mi drži še en teden, vendar je še enkrat ne bom vzela. Sem vmes 14 dni krvavela in ne bi še enkrat. Kolegica, februarčica, je šla prejšnji mesec po drugo in nazadnje, ko sva se o tem pogovarjali, je še vedno krvavela, pa he blo že kakšne 3 tedne, tko da ne grem riskirat. Pa še ne priporočajo jo tistim, ki so nagnjene k debelosti, jaz sem pa še na 8-9 kg+, pa vsakič, ko se prekršim in npr. zvečer jem, se mi pozna. Tko da bomo kondome uporabljali, potem pa še ne vem. Ko bom nehala dojit, grem k dermatologinji po ene tablete za akne. Diane 35 sem že imela, vendar mi niso kaj dosti pomagale, obstajajo pa še ene ful močne Roacutane ali neki podobnega, samo ne vem, če tudi delujejo kot kontracepcija tako kot Diane. Drugače bom pa Mireno vzela. Morje: Andraž je šel danes z babico in dedatom, mi se jim pridružimo naslednji vikend. Moja dva gresta do srede v LJ, k mora mami v službo, potem gre Simon v službo in 28.7. pride nazaj, takrat pa ostanemo mi štirje sami do 20.8. Ja, ne bo nam hudega. Starši imajo garsonjero v Maredi, tako da si lahko privoščimo malo več morja. Gosta hrana: moj plan je, da začnemo septembra, bom pa v četrtek v posvetovalnici zdravnico vprašala, če je slučajno treba kaj prej začet, glede na to, da mislim, da ima že blizu 8kg. Spanje: Naša že 2 meseca ponavadi prespi noč, tako da smo je pred enim tednom preselili v otroško sobico. Malo je panika, če se ponoči kaj zbudi (ponavadi zato, ker hoče dudo), ker me je strah, da bi Andraža zbudila, vendar ga do zdaj še ni. Danes je bila ena čudna noč, se je zbudila ob 4.15, sem mislila, da hoče dudo, pa je hotla jest. Je sicer pojedla samo na eni strani in takoj zaspala nazj, še kupčka ni mogla podret, potem pa je spala do pol devetih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Blazinice za dojenje: tudi jaz jih imam ves dan v modrcu, zdaj ene 14 dni šele spim brez modrca in jo ponavadi tudi zjutraj podojim brez modrca in seveda brez blazinice. Včasih se mi naredi na drugi strani "lužica", včasih ne. Ko pa je Ana zadnjič spet podrla svoj rekord in ni jedla 11,5h, sem imela majico na desni strani popolnoma mokro. Dobesedno polovica majice je bila mokra. V album sem dodala nekaj slikic, k sem mala dva slikala s telefonom in so ravno fajn velikost za na RR dat in mi je bilo škoda, da jih ne bi. Uživajte in lahko noč.
|
|
|
|