Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz mam tudi te lističe, so Lenor,,kupila sem jih v Milerju, stanejo pa tam okoli 3 evre. Drugače pa rabim navaden mehčalec Felce azzura moder, meni noro dobro diši
Meni cunje kar lep čas dišijo in jih sušim v sušilcu. Meni se zdi, da je pomembna kombinacija praška in mehčalca. Meni najbolj ustreza Ariel Mountain spring ter mehčalec Silan sensitive. Ne menjam za nič na svetu.
Lenor res dolgo in lepo diši, a če imam orave informacije je testiran na živalih . Zato kupujem smo DM-jevega Denk Mit, pa sem zadovoljna, ker DM-jeva blagovna znamka ni testirana na živalicah
Ja, res je testiran na živalih Sploh pa ...meni je pa zoprno, če imajo obleke vonj po mehčalcu.Raje vidim,da imajo čisto preprosto svežino,ko se posušijo na zraku.Za dišave imam raje parfum na tistih oblekah ,na kateri to želim.
RE: Mehčalec z obstojnim vonjem 14.5.2007 13:56:20
Anonimen
Tudi jaz imam Lenor - tistega belega s temno plavim pokrovom - mislim, da so zvončki na slikici... Za sineka uporabljam otroški Ornel, ker mi fuuul diši. Bom pa še sprobala te lističe za v sušilca. Prvič slišim za to...