|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine in izostanek M
13.3.2006 23:48:14   
minka74
No sedaj mam pa tudi jaz eno vprašanje za vse tiste, ki ste že opazileuser posted image . M bi mogla dobit okoli 8.3 glede na to da je mel feb 28 dni in da mam M na 30 dni sem jo čakala tam okoli 10,11.3. Non stop pa mam krče tako kot, da mam za dobit M. Je pa ni od nikjer. Zanima me če je katera tudi mela vse te krče in bolečine in vseeno bla user posted image .  Res pa je da sem živčna, ker se s fantom ravno odločava za nakup stanovanja. Test bom nardila ta vikend, če je ne bo.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine in izostanek M
13.3.2006 23:51:49   
KODA
Držim pesti za +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu minka74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2006 8:38:27   
Anonimen
bolečine ravno ne v obliki krčov, mene je bolj špikalo oz. me še tu pa tam v jajčnikih pa tako ščemenje sem čutila.
naredi test pa boš videla! Good luck!user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2006 18:14:32   
Maj78
Naredi test in tako boš najprej ugotovila, držim pesti za user posted image user posted image !

Lp

(odgovor članu minka74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2006 19:30:32   
Alisa
Jaz sem naredila test kar tisti dan ko bi morala dobit m., sem pa imela podobne bolečine kot pri men.
Pa velik sreče

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2006 17:21:05   
čoko
čaw.tudi meni mi zamuja user posted image  ki pa je ponavadi zelo točna. res je da si želim da sem user posted image ,se pa bojim da mi ne zamuja ravno zaradi želje. tudi mene me boli in vasake toliko časa štoka v jajčnikih.karnaprej hodim na wc gledat če je že prišlauser posted image  pa je kar ni.čudno...upam le,da me ne bo razočarala in da bom kmalu ugotovila da so te bolečine ubistvu znak za user posted image user posted image !enako želim tudi tebi!
papa

(odgovor članu minka74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?