prosim za mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> prosim za mnenje (13.3.2006 22:03:48)

Že kekšen mesec imam zelo boleče prsi, pa tudi špika me pod trebuhom.M naj bi dobila šele čez 2-3 tedne, mene pa že cel čas bolijo prsi, tako da sploh ne morem ležeti na tbuhu.Je mogoče, da sem zanosila;jem KT(Yarina)redno že  eno leto.Do sedaj nisem imela nobenih problemov oz stranskih učinkov, pa tudi prsa so me bolela samo pred M.Imam pa tudi povečan apetit.

Najlepša hvala za odgovor!

Anonimen -> RE: prosim za mnenje (13.3.2006 22:13:39)

Ja, čisto možno. Saj na forumu je kar nekaj takih, ki so zanosile kljub KT.

KODA -> RE: prosim za mnenje (13.3.2006 22:15:19)

Naredi test,ali pojdi v lab. dat kri za ß-hcg.Tako boš najbolj sigurna,kaj se dogaja s tabo.

Anonimen -> RE: prosim za mnenje (13.3.2006 22:31:44)

No, sedaj sem se pa kar malce ustrašla.A mogoče veste, če obataja kakšen test, ki pokaže, če si zanosila še predno dobiš M?Sem ravno na polovici študija, tako da otroka res ne načrtujem.Držite pesti, da nau nč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
me pa zanima, a je res katera zanosila kljub tabletkam, pa da jih je redno jemala?Meni je G rekel, da to ni mogoče.Lp in hvala

Anonimen -> RE: prosim za mnenje (14.3.2006 8:31:55)

Anonimna,

kot bi sebe brala pred dvema letoma. Vsaka sprememba me je vrgla iz tira - kaj pa če sem noseča, a sem vzela včeraj tabletko,... pa joškice me tako bolijo...
Če bi bilo tako enostavno zanosit, bi imela danes že 5 otrok, na žalost pa se še vedno trudiva za prvega... če pa ti uspe zanositi kljub temu, da jemlješ KT, potem pa je to že en znak, da ti je očitno namenjen, študij gor ali dol.

Pa brez zamere, jjasna.

lelaval -> RE: prosim za mnenje (14.3.2006 8:54:50)

Čisto možno je, saj so KT 99,9 % zaščita. Torej si lahko v tistem 0,1%, da si zanosila. Najbolje bo, da narediš test, pa boš vedela.

čoko -> RE: prosim za mnenje (18.3.2006 17:05:06)

čaw...
jaz se popolnoma strinjam z jjasno!
upam pa da bo vse ok.
papa

Stran: [1]