varuška - mačka in pes (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Alina_alin -> varuška - mačka in pes (13.3.2006 21:53:56)

Zanima me vaše mnenje in izkušnje glede varuške, kjer imajo v stanovanju mačko in psa (mali mešanček).Mi namreč nimamo mačke, niti psa in si sploh ne predstavljam, kako to vpliva na dojenčke.

muha1 -> RE: varuška - mačka in pes (14.3.2006 7:58:47)

Naš ta prvi ima alergijo na mačka in na psa, tako, da to pri nas nikakor ne bi prišlo v poštev! Če vidiš, da so živali čiste in prijazne do otrok, zakaj pa ne? Saj ima veliko ljudi zraven živali otroke.

CUKRČEK -> RE: varuška - mačka in pes (14.3.2006 8:03:28)

Živali naredijo  veliko koristi v razvoju in vzgoji otrok......izjema so lahko le kake alergije. Drugače podpizam "sožitje" med otrokom in živaljo.

babylove -> RE: varuška - mačka in pes (14.3.2006 14:10:04)

Naša varuška ima labradorko in najmanj 5 mačk.
Vendar za razliko od tvoje živi v veliki hiši z velikim dvoriščem, tako da so živali praviloma zunaj. Vsi otroci pa so nad njimi navdušeni in tudi jaz sem vesela, da ima moj otrok stik z živalmi, sploh glede na to, da doma nimamo nobene.

Alina_alin -> RE: varuška - mačka in pes (15.3.2006 21:37:58)

Hvala za odgovore. Upam, da ne bo alergije. Sicer ste me mi dale vedet, da ni panike. Sem bila malo prestrašena, ker ima bodoča varuška psa in mačko not. Sicer ima hišo in veliko dvorišče tudi, ja, samo živalci sta tudi not...

Stran: [1]