Anonimen -> težave z banko (13.3.2006 21:35:10)
|
Pozdravljene! Ne morem verjet, kaj se mi je danes zgodilo. Že tri mesece sem na porodniški in danes sem šla na bankomat, na katerem bi moralo biti stanje POZITIVNO v višini dveh mojih porodnišk. hotela sem dvignit 100.000 in mi napiše, da ne morem, ker je moje stanje kreeepko negativno (cca.700.000) Predvidevam, da je to moj kredit??! Preden sem nastopila porodniško sem (še vedno) bila v rednem delovnem razmerju za nedoločen čas. Delodajalec mi je ves čas redno odvajal kredite od OD. Na izpiskih od CSD je napisano, da so odvedli obroke kredita. Že celo popoldne mi je slabo, ker ne vem, kaj se je lahko zgodilo... A ima katera takšno izkušnjo? Zanima me še, kako je z BLOKIRANJEM RAČUNA na NLB. Glede na to, da pričakujem 15. nakazilo porodniške ne vem, če bom lahko dvignila vsaj "sredstva za preživetje"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Na forumu sem namreč zasledila, da naj bi banka morala od nakazanega prihodka meni vročiti vsaj nek minimalni del. Čakajo me položnice, plenice, hrana....res ne vem, kako bom.
|
|
|
|