|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plodovnica - nujno!!!!!!!!
13.3.2006 20:36:27   
MAREC06
Pozdravljene!

Sem 3 dni  po PDP-ju in ko sem šla na wc, sem nehala lulat, pa je še kar nekaj teklo - par sekund. Zdaj me pa skrbi, če je bila to plodovnica. A ima katera izkušnje  s tem?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plodovnica - nujno!!!!!!!!
13.3.2006 20:38:12   
total
Verjetno je to plodovnica.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2006 20:38:47   
rija
Plodovnica kar teče, je ne moreš ustaviti. Je brez vonja, pa kaj vem kaj še, sem bila preveč razburjena, da bi si jo dodobra ogledalauser posted image
Raje idi v porodnišnico....pa srečno!

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2006 20:43:06   
Marogica
Možno je, da je urin, lahko pa je tudi plodovnica. Kot so napisale je brezbarvna in brez vonja. Počakaj, če se ti bo to  ponovilo tudi sedaj, ko nisi na WC. Če se ti nekajkrat bo, idi v porodnišnico, potem je plodovnica. In ne čakaj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2006 20:43:52   
tinca34
joj, ne morem verjet..... verjetno greš rodit user posted image . ko se bo meni to zgodilo, bom verjetno čisto paf.
srečno!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2006 20:44:03   
mamči
Isto je bilo pri meni, par kapljic in bila JE PLODOVNICA. Spodaj je bil mehur cel, ker   se je od zgoraj  natrgal, zato tud samo par kapljic.
Sem bila v dilemi ali odit noter ali ne, ker je bil večer, pa nisem bila ziher...pa sem šla - k sreči!!!
Raje se idi pokazat, res. Jaz sem bila noseča drugič - prvič mi je naenkrat odtekla in ni bilo dvoma.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2006 20:44:49   
Naja31
PRi meni je bilo isto, en dan pred PDP. Sem bila prepričana, da mi je voda odtekla, pa sem šla v porodnišnico. No, voda mi ni odtekla, ne vem kaj je bilo, ampak so me vseeno zadržali in sem še isit dan rodila.
Torej, ti se kar lepo pejt v porodnišnico pokazati.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2006 20:48:05   
mamči
Aja , še to jaz sem zaradi dvoma "čakala" na nove kaplljice naga, sedeča na robu bane... In pol sem bila ziher. Čez ene 20 min. je spet plodovnica pritekla.
Ti se  kar idi  lepo porihtat, pa noter..........in lep porod ti želim !!!

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2006 20:50:13   
lonja
Hoj,

ja, tudi pri meni se je tako začelo pred dobrima dvema mesecema. Odšla v porodnišnico in na brzino v treh urah rodila. Bravo user posted image , držim pesti zate in tvojo user posted image , pa čim lepši porod!!!

lonja user posted image in ajda user posted image

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2006 20:51:45   
mojcadamijan
Ja kar pojdi se pokazat v porodničnico-mislim, da boš šla rodit-pa srečno 

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2006 20:55:43   
Anonimen
A si že šla?user posted image

(odgovor članu mojcadamijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2006 21:27:19   
PiaM
Lej, tu se skrivaš... Kako je sedaj, a še kaj odteka? Ali si že šla?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2006 23:01:32   
MAREC06
Hojla!

Sem šla, pa sem nazaj prišla. Ni bila plodovnica, sem se pa začela odpirat in sem odprta 2 prsta.  So me hoteli kar v porodno, da bi z umetnimi popadki rodila, kolikor jih ne bi klistir sprožil, pa ker nimam še svojih popadkov, sem se zmenila, da grem vseeno domov in v najslabšem primeru pridem jutri zjutraj v porodnišnico in bom rodila, čeprav menijo, da bom v 2-3 urah dobila popadke in prišla nazaj.
Hvala punce za hitre odgovore!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2006 23:07:01   
anckabancka
Želim ti vso srečo, predvsem lahek in hiter porod! user posted image

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.3.2006 23:14:44   
MAREC06
Hvala anckabancka, zdaj si grem pa še lase oprat, da se me ne bo malček ustrašiluser posted image !

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.3.2006 5:08:24   
Lunca1
Marec06, čim lažji in hitrejši porod ti želim, pa da čimprej srečaš svojga user posted image .

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.3.2006 9:31:06   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: MAREC06

Hvala anckabancka, zdaj si grem pa še lase oprat, da se me ne bo malček ustrašiluser posted image !

Pa fen frizura, pa na trepalnice ne pozabiuser posted image user posted image
Lepo porod ti želimuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.3.2006 9:45:53   
Mina1
Sporoči novičko in držim pesti za čimlažji porod in enega lepega in zdravegauser posted image .

Upam, da nisem česa zamudila, glede na to, da me par dni ni bilo tule gor.

Drži se, mislim nateuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.3.2006 10:33:06   
tinkatonka
Čim hitrejši porod ti želim, pa da bi se začel z naravnimi popadki.user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.3.2006 10:29:46   
neja76
Kaj se lahko zgodi v najhujšem primeru, če ne bi opazila, da mi plodovnica po kapljicah odteka vsakih ko grem na WC, kar pa je kar pogosto?user posted image   Saj nonstop čekiram, če bi kaj zaznala, pa nič. Rok sem imela že včeraj, pa tudi trebuh imam čisto trdi, gibe še čutim.

Lahko katera kaj svetuje?user posted image

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.3.2006 10:37:26   
Anonimen

To, da plodovnica odteka, je znak, da je počil mehur, In v tem primeru je treba mislim da v 48 urah roditi, ker obstaja nevarnost infekcije plodovnice. Zato, če sumiš, da ti plodovnica odteka, pojdi na pregled h G.

Kopiram iz Med.over.neta:
Kadar plodovi ovoji počijo pred terminom za porod to imenujemo predčasen prezgodnji razpok jajčnih ovojev. To pogosto vodi v začetek poroda in zato prezgodnje rojstvo, če pa ne pride do poroda pa je plod ogrožen zaradi odtekanja plodovnice in posledičnega oligo/anhidramnija in tveganja za infekcijo v maternici. Iz slednjih razlogov smo včasih po PPROM-u prisiljeni porod umetno sprožiti.

(odgovor članu neja76)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.3.2006 11:24:29   
lenika
Ja jaz se tudi bojim, da če mi bo plodovnica odtekala po kapljicah, da tega sploh ne bom opazila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......