|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spet se vam pridružujem-na mojo veliko ža...
16.3.2006 21:04:54   
Barbk
Pilotgirl solzice mi grejo na oči...user posted image Bodi močna jutri...Vem, da boli a druge zdaj res ni.Bodi močna, močna za novo pikico, ki si vaju je že izbrala, da  nekega lepega dne jo bosta zibala.In ta dan res več ni daleč.
Drži se jutri-me bomo s tabo.

Samo zateuser posted image user posted image user posted image .

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.3.2006 21:24:33   
pilotgirl
Hvala vam vsem,tud jast bom mislila na vas v tistih najtežjih minutah mojega življenja.user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.3.2006 7:18:11   
NATAŠI
pilotgirl, težko je najti besede ki bi te kaj potolažile... želim ti, da se boš pobala in živela z upanjem naprej... da enkrat bo... Mislim nate user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.3.2006 8:19:43   
Špelka
Draga Pilotgirl!

Danes je najtežji dan tvojega življenja doslej. user posted image user posted image user posted image  Mislim nate in držim pesti, da bi se vse vsaj čim hitreje odvilo. Naj te pa tolaži misel, da je bolje tako, kot da bi bil otrok vse življenje revež. user posted image  Pa tudi to, da si še mlada in da vsaj lahko zanosiš. Boš videla, v roku parih mesecev boš ponovno srečka user posted image , in to za polnih 9 mesecev!!!!

Mislim nate! user posted image user posted image user posted image  Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 29
17.3.2006 12:03:17   
Špela100
Pilotgirl, upam, da je vse skupaj že mimo in se začenja novo poglavje v tvojem življenju, nov boj za novo pikico.
Bodi močna in pogumna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.3.2006 12:46:58   
Tia-na
Sej ne vem kaj bi rekla/napisala ...
Upam in močno stiskam pesti, da bo kmalu za tabo in boš v veselem pričakovanju, ta pikica pa naj kot angelček vse čuva.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.3.2006 19:38:24   
pilotgirl
Evo pa je za mano-hvala bogu.Pred pol ure sem se vrnila iz bolnnišnice,kjer je biu pravi pekel,in sem zaenkrat še vredu,vam se pa zahvaljujem za vse.Zlate ste.user posted image
maja

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.3.2006 9:17:05   
VITA74
Drži se Maja mislim nate...... user posted image

Lp user posted image user posted image user posted image  

srečna

Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?