spalna vreča (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

lenč -> spalna vreča (13.3.2006 13:52:28)

Koliko vas uporablja spalne vreče? Se vam zdi, da otroci spijo v njih bolje ali ne? Kako spijo otroci, ki ne spijo v spalnih vrečah?

Anonimen -> RE: spalna vreča (13.3.2006 13:58:47)

Otroku je v spalni vreči toplo, ni ti treba vstajat in gledat, če je sploh še pokrit. Spi pa isto.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.3.2006 14:01:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

SNOBRA -> RE: spalna vreča (13.3.2006 14:03:23)

Jaz sem jo začela šele sedaj uporabljat, ko je Neli stara 4,5 mesecev, kajti prej ni bilo potrebe, ker se ni premetavala po posteljici.
Do sedaj je bila oblečena v bodij in spalni pajac, pokrita z bombažnim kovtrčkom.
Sedaj ko se je začela kotaliti in prevračati,  to počne tudi ponoči in tako se odkrije ( v spalnici imamo mrzlo in jo lahko zebe), če pa ima spalno vrečko, pa se kobaca v njej in ni nikoli odkrita.
Neli  spi kot prej, le da jaz nimam strahu da bi jo zeblo.
Meni je spalna vreča super!

[sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]

makica -> RE: spalna vreča (13.3.2006 14:16:11)

Nam je zakon. Zvečer jo  sicer pokrijem še s kovterčkov, vendar se kljub vreči dosledno odkrije in tako spi. Tako kot so predhodnie napisale se vsaj ne zbuja ker bi jo zeblo. Meni so všeč spalne vreči z rokavi, ker jo potem oblečem samo v en bodi in ji je dovolj. 

viv_ -> RE: spalna vreča (13.3.2006 14:18:28)

Ko se je začela premetavat smo uvedli spalno vrečo. Si ne znam predstavljat, kako bi brez. Pred kakšnima dvema mesecema je pa rekla, da ne bo več v vreči. Smo jo poskusno zadelali s kovtrom in od takrat naprej spi lepo pokrita.

Anonimen -> RE: spalna vreča (13.3.2006 14:33:20)

Mi smo vrečo uvedli šele pri 7 mesecih. Pa od takrat naprej spi veliko bolje. Lahko pa, da je to zgolj naključje. Oblečen je pa isto, kot takrat, ko je bil pokrit s kovtrčkom. Aja, kljub vreči ga še pokrijem s kovtrčkom. Oblečen je pa v bodi dolg rokav in pižama pajac brez stopalc. Vreča nima rokavov.

Romcka -> RE: spalna vreča (13.3.2006 14:37:45)

kuku :) nasa pupika ful boljs spi v spalni vreci..smo kupli v HM in je lih prav topla...v BC imajo se kake bolj tople vrece...pri nas imamo cca 22 stopinj in se pikico pokrijem s kovtrckom - tako da ponoci vec nikoli nima hladnih rokic:)
cmok
R

muha1 -> RE: spalna vreča (13.3.2006 15:34:14)

Ni jo redno uporabljamo in mislim, da jo še bomo en čas. Otroku je res bolj toplo in kakor je rekla splišni ni ti treba skrbeti, da otroka zebe, ali, da se je odkril.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.3.2006 15:54:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

krompircek -> RE: spalna vreča (13.3.2006 17:06:29)

Tudi mi jo uporabljamo ,ker se Neli tok obrača in kovterček zbinca v sekundi iz sebe ,tako pa je vsaj ne zebe in ti  ni potrebno kar naprej gledat ali je še pokrita ali jo zebe.

kofetek2010 -> RE: spalna vreča (13.3.2006 17:19:57)

tamala spi v vreči in bo še kar nekaj časa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tavečji je tud imel vrečo in je bil tko zvrziran, da je znal hodit z njo [sm=smiley29.gif]

rija -> RE: spalna vreča (13.3.2006 19:02:05)

Mali spi od 8 tednov naprej v spalni vreči, ker se je zmeraj nekam odrinil z nogicami in potem bil samo napol pokrit. Meni se zdi izredno praktična, pa še lepo toplo mu je.

Stran: [1]