|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek
13.3.2006 10:13:42   
Elžbet
Zdravouser posted image

Mene pa zanima naslednje: včeraj  naj bi dobila user posted image , pa se mi je pojavil samo nek rjav izcedek, ful pa me v jajčnikih špika že nekaj dni. V soboto sem sicer naredila test (BC), pa ni pokazal nič, razen druge zeloooo svetle oz. prej bi rekla bele črtice. Zanima me, kdaj naj začnem jemati Klomifen (po navodilih G naj bi spet od 5. do 9. dne), če bom imela samo ta rjav izcedek, test pa bo bil negativen? Sicer bom počakala še nekaj dni (bojim se samo, da ne bom zamudila 5. dneva) in še 1x naredila test.

Hvala za odgovor.

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek
13.3.2006 18:19:58   
Anonimen
Zdravo!

Tisti rjav izcedek je tudi mene obiskal danes, pred dvema uricama, tko da smo še čakam da se ulije. Prišla naj bi moja M že v petek pa jo ni bilo... Isto je bilo prejšnji mesec.. najprej zamujanje, drugi dan zamujanja rahlo čisto rahlo rjav izcedek, tretji dan ga skoraj ni bilo več, pa sem že mislila, da je to to, potem pa se je samo vlilo. Tko, da po mojih izkušnjah tisti rjav izcedek ne pomeni nič dobrega! Tko, da čakam kdaj se mi tudi tokrat ulije. Dobro, da sem čakala in nisem kot nora delala test (pa me je že držalo, da bi pa ga).

Upam, da zate rjav izcedek ne pomeni M.

LP, J.

(odgovor članu Elžbet)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2006 7:40:09   
Elžbet
Zdravo!

Včeri zvečer sem naredila BC mini, in danes zjutraj še 1x, in obakrat se me je pokazala zelo rahla, vendar roza obarvana druga črtica. Zdej sem čisto zmedena, ker me ful zvija spodej, kot bi pršla user posted image , pa nič, še rjavga izcedka ni več. Kaj zdaj ne vem, sem pa misla jit jutri k G, da mi pove kaj na naredim, da mi vzame kri, ker ne vem, kdaj naj sicer spet začnem jemati Klomifen (če je slučajno bil tisti rjav izcedek M).

Ne bi pa se rada prehitro veelila user posted image , pol bom pa fuuuul razočarana.

Lp, E.

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2006 8:37:38   
Anonimen
Upam, da je to to. Predlagam ti, da greš na odvzem krvi in boš tako najbolj sigurna.
Poročaj, ko boš kaj več zvedela, jaz pa bom medtem držala pesti!
Tisti rjav izcedek, pa ni bila M...

LP

(odgovor članu Elžbet)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2006 13:20:37   
Ayo
No punce moje, glede rjavega izcedka, moja izkusnja je pa taka: predzadnja M je bla 3-4 dni sam rjav izcedek, prejsnji mesec pa spet, sam da je bil ta izcedek se sibkejsi in trajal 2-3 dni. Tko se mi se nikoli ni zgodilo, a je to sploh M?? Sam zdej ze 2x! No, se bolj cudn je pa to, da so me zdej po ta zadnji zacele fuuuul joske bolet (namest da bi me prej!), mozolje sm dobla (k jih nikol ne!) in tud sama seb se zdim grda (oprostite izrazu ampak je tako). Drugih cudnih znakov pa ni, apetit normalen, nc slabosti. Zdej v bistvu bi mogla met O… No, kaj vi mislte? LP

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2006 14:07:51   
Anonimen
Pa si naredila kakšen test nosečnost?

LP

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2006 15:45:18   
Ayo
NE (SE)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2006 19:33:34   
Alisa
Punce vse počakajte še kak dan ali dva in naredite test pa velik sreče.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2006 17:35:55   
Tejchy
Moje izkušnje - js mam pred vsako user posted image  malo tega izcedka, včasih traja samo en dan, včasih par dni. Tk da po mojih izkušnjah sodeč je to znak, da prihaja user posted image .

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2006 16:56:51   
Naja30
Koliko pa imate tega izcedka rjavega? A se veliko vsuje in ali je ful rjav ali bolj bled?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2006 22:20:51   
Ayo
Jz sm mela 2 M tko, da je bil sam rjav izcedek (2-4 dni), so mi rekl da je to M in da je vse ok. Zdej se mi je pa zgodil, 2 tedna po M, da sm ga spet dobila (bil je mal mocnejsi kot ostale dve), tko da sploh ne vem kaj se dogaja?! Punce, svetujte prosm!! Cau

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2008 22:34:57   
Anonimen
Živjo!

Pred tednom dni naj bi dobila M, namesto tega pa sej je pojavil rjav izcedek. Naslednji dan je izginil, nato se je zopet pojavil čez 2 dni. Do sedaj se mi to še ni zgodilo. Tudi bolečin spodaj nimam.
Kaj predlagate?

lp

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2008 12:03:19   
Anonimen
Ojla, še ena z vprašanjem.

Moji cikli so na 27 dni, ovulacija je bila 13. dan, 22. dan opazim malo krvi v izcedku, danes je 24. dan in je izcedek rahlo rjavkast. Dvomim, da je vgnezditvena, zanima pa me, če veste, kaj bi lahko bilo drugega? Moram povedati, da se mi menstruacija nikoli ne najavlja na tak način.

Hvala za odgovor! :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2008 13:40:46   
zmajaz
Saj ne rečem, da je - ampak vseeno - zakaj dvomiš, da je vgnezditvena? Ko sem jaz zanosila, sem imela vgnezditveno kar nekaj dni pred pričakovano M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2008 14:09:19   
Wolfina
zmajaz, hvala za odgovor (se opravičujem za prejšnjo anonimnost, se mi je kar nekako kliknilo tam gor). Zelo malo verjetnosti je za vgnezditveno, ker ob spolnem odnosu ni prišlo do izliva v nožnico. Seveda dopuščam to možnost, zdi se mi pa zelo malo verjetna. Zato me zanima, kar drugega je lahko vzrok. Brala sem že o hormonskem neravnovesju, poškodbah, cistah in podobnem.

Bom počakala do petka, ko naj bi prišla ta rdeča, pa bomo potem razmišljali naprej.

Lep dan!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ime
Ela123

Ali vam je všeč ime Danijela?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!