|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kolikorat perete zimske bunde?
13.3.2006 10:33:12   
Anonimen
Izgleda, da potem jaz najmanj perem. Tiborjevo bundo sem do sedaj oprala dvakrat, pa jo kar precej nosi in seveda se driča po trebuhu po tem usranem snegu, pa avtomobile čisto z bundo in take stvari. Ampak se čisto nič ne pozna. Tako da sem jo oprala enkrat že prej (vsaj zdi se miuser posted image ), pa potem včeraj. Smučarske hlače ima pa dvojne, pa sem obojne po enkrat.user posted image  Pa ene so bile takoj naslednji dan blatne do kolen, tako da sem jih kar pod pipo splaknila od kolen navzdol.
Sicer pa tudi kar z viledo pobrišem tisto blato dol, če ga ni preveč.
Moje bunde pa ene temno zelene sploh še nisem oprala, belo pa enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
13.3.2006 13:02:43   
Anonimen
Perem po potrebi.
Oroške vsak drug teden, mojo in moževo pa enkrat mesečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.3.2006 13:41:35   
Pupica
Jaz tut veselo mehčalec uporabljamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.3.2006 17:11:19   
Maxica
user posted image  ima dve bundici, ena je za lepo in nanjo res precej pazimo, tako da sem jo to zimo oprala šele enkrat, ker res ni bilo potrebe. Eno bundo pa ima za vsak dan in nanjo nič ne pazimo, tako da jo pa operem, če je res zelo umazana.
Se pa pridružujem vestnim uporabnicam mehčalca.user posted image  Še nikoli slišala, da se ga ne bi smelo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.3.2006 18:33:31   
Pupica
Spliš daj nam izdaj še skrivnost kakšne barve bundic imašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.3.2006 18:46:44   
Anonimen
u madona kok mate vi bund pa kok perete!!! js nosim samo eno bundo ki sploh ni bunda ampak je ena taka jakna k je ne morm dat v stroj...ala dedek mraz jakna...pa to sezono še ni bla očiščena - ma na rokavu neki k sem se nekam naslonila pa je skorej nevidno...je pa bunda bež. moževe bunde pa tut še niso ble nikol oprane pa tut umazane niso oz nista. js jih ponavad operem konc sezone ko jih pospravim.
tamala ma pa tut bež bundo tako iz blaga pa ne vem če sem jo oprala 2x v tej zimi pa jo nos non stop. ma še eno rdečo k sem ji jo kupla za v sneg pa mi je žov da sem jo k jo je mela mogoče 2x gor k je ful trda bunda in se komi premika. isto smučarske hlače - črne, oprane nikoli ne hlače ne bunda. pa še eno temno pink je dobila šenkano tako ful starinsko pa sem jo oprala sam k sem jo dobila k je bla že dolgo v omari.
tisa se sploh ne umaže??!!

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
13.3.2006 18:50:50   
Anonimen
user posted image , a veš, kakšna je, pupic@? Rdeča z malo sive in malo bele. Ampak je taka bolj trda, smučarska, in se čisto nič nanjo ne prime.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
13.3.2006 20:00:16   
tanaja*
Bunde perem vsaj 1x na teden user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.3.2006 20:10:12   
taška30
Splišni, jaz sem v tvojem klubu. Svojo pa od moža sem letošnjo zimo oprala 1x, pa še to zato, ker so ful po čikih smrdele, ker sva bila v enem lokalu. Od tamale pa 2x ali 3x (pajaca), je pa res, da se zaenkrat vozi le v vozičku in se nima kje umazati, razen pod vratom, ker jo včasih žveči user posted image  in je potem slinasta in se pozna temnejša lisa.
Mehčalec dam pa vedno, briga me za impregnacijo. Saj ne hodimo po dežju.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.3.2006 12:56:23   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Rdeča z malo sive in malo bele. Ampak je taka bolj trda, smučarska, in se čisto nič nanjo ne prime.

Ja škoda k je rdeča not, ni ravno moja priljubljena barvauser posted image
Splišni kje pa si jo kupila, oz.znamka če ni skrivnost. Pri nas zaenkrat nisem Tii niti ene stvari kupila, ker je vse dobila za darilo, drugo zimo, pa upam, da pridem tudi jaz na vrsto, pa bi ji rada kaj takega kupila, da samo z viledo pobrišem, ker ko bosta dva user posted image bi rada mela vse čimbolj olajšano.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.3.2006 10:57:59   
Pupica
Splišni hvala sem si ogledala še slikice user posted image Pa sploh ni tko švoh tale rdeča user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?