Posteljica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Karina&Laura -> Posteljica (12.5.2004 20:25:05)

Pozdravljene,

prosim vas za vaša mnenja. Sedaj sem v 6. mesecu in počasi začenjam nabavljati stvari, mislim, da ni prezgodaj, da ne bom potem v vročini okrog letala.

Zanima me glede posteljic kake so vaše izkušnje oz. mnenja. Je bolje kupiti posteljico 60x120 ali 70x140 z baldahinom ali brez?

Hvala

LP

Lianna -> Posteljica (12.5.2004 23:34:03)

Splača se ti kupiti pojsteljico 70*140,ker jo bo imel lahko otrok dlje časa...pa še full cute zgleda ko se pol spremeni v navadno posjteljico. Aja pa kakšn vrtiljak je tut zanimiv....pa obroba za okol pojteljice je skoraj nujna...tko bo otroček na varnem...na začetku se pa lahko da kakšno blazino notr...tko da je čez pol pojsteljice..sem otroček bolj varno počuti če je na manjšem prostoru=)

Lianna -> Posteljica (12.5.2004 23:34:48)

Se opravičujm za napake=)

Lenny -> Posteljica (13.5.2004 8:44:48)

Mi smo našemu mišku kupili posteljico 70x140, ki se ji dajo kasneje odstraniti stranice in nastane "navadna" posteljica. Prav je prišlo po višini nastavljivo dno, sploh od začetka, da se ni potrebno tako globoko sklanjati.Baldahina nismo kupovali, sem pa sama zašila podloženo obrobo, tako da se v spanju ne zaleti v ograjico in da mu rokice in nogice ne grejo skozi.
Lep pozdravček in veselo nakupovanje

Mina1 -> Posteljica (13.5.2004 8:48:28)

Odvisno od prostora:

najin je bil najprej v zibki, potem pa v posteljici 70x140, kasneje se "rešetke" oz. palčke odstranijo in se spremeni v mladinsko posteljico, ja, pa tisto za glavico kupi, da se ne bo butal ob les, tako kot LENNY pravi.

pa-pa

Karina&Laura -> Posteljica (13.5.2004 14:32:34)

Hvala vam za nasvete, verjetno se bom res odločila za večjo.

LP

Stran: [1]