|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Toplice
12.3.2006 7:54:20   
Vera*
Lep pozdrav čveke...user posted image  Mi pa letos razmišljamo,da bi šli namesto na morje v Moravske toplice..Sej vem da ga čez morje ni ampak....V Moravcih imajo letos ful noro za otroke...Zdej me pa zanima,če je poleti že kera bla v Moravcih pa kako izgleda..Hvala..

zima zima bela vrh gore se dela....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Toplice
12.3.2006 7:56:22   
golob
Ne niem še bila.Je pa baje noro. Mene pa zanima, če greš lehka s 5-mesečnikom v toplice?
Lp

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2006 8:13:19   
Anonimen
SEVEDA GREŠ LAHKO S PETMESEČNIKOM V TOPLICE. ups sori za črke. še sploh super uživajo

(odgovor članu golob)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2006 11:49:47   
petraz
Naš je bil star 4.5 meseca, ko smo šli v Čatež.user posted image  In ti povem, da je ful užival v vodi.

(odgovor članu golob)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2006 14:21:27   
Anonimen
V M. Toplicah je poleti noro. user posted image user posted image  Jaz sem tam zaposlena na animacijiuser posted image . Če te kaj zanima mi piši privat, pa ti bom probala v najkrajšem času odgovoriti. Tudi mnenja raznih gostov (anketo ) ti lahko pošljem.

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2006 21:40:27   
lelaval
V Moravskih toplicah otrok sploh ne boš dobila cel dan z bazena. user posted image
Super za otroke in odrasle. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2006 7:22:41   
Sulfinija
V Moravskih toplicah je poleti za otroke res nora dogodivščina.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2006 14:43:46   
Anonimen
Ok. Ni mi jasno user posted image  
Ker sem nezadovoljna z Moravskimi Toplicami.
Apartmajske hiške naj bi imele 4*, pa si jih niti pol ne zaslužijo.
Če greš z vozičkom v Terme 3000 je to cel projekt.
V vrhnjem nadstropju (kjer je topleje in bolj primerno za dojenčke) ni tušev. Pa še ploščice drsijo.

A mi lahko prosim katera pove KAJ je tolk fajnga poleti, da ste tolk navdušene?

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?