Anonimen
|
Komaj čakam,da se odpre ta menstra spodaj,da se moj buši mal zmehča,ker je trd,kot da mam 10 kg več.Kriza! Zjutraj sem kar iz postelje vstala in stopila na "orbitrek" ter odtekla nekaj minut,kar v pidžami,ker se mi je dalo.Potem pa pod tuš,in počutim se bolje.Le v bušiju čutim tako napetost,da je joj.In potem sem popapcala še krožnik jagod in spila 1/2 litra vode.Njami!Zdaj mami dela kosilo-je zame nardila cvetačno solato in pohane šampinjone,pa nočem(po solati mi bo smrdelo iz ust po česnu in še po moji logiki spada med beljakovine;šampinjoni pa so ocvrti,kar pomeni velik olja,pa še drobtine-zmlet kruh,ki pa ga zdaj sploh ne jem)-in zdaj me hoče na vsak način prepričat,da malo pa lahk grešim,ko itak nič pametnega ne jem.Joj,kolk mi je dvignila tlak!!!Itak me je,ko sm prejšnjič hujšala,ona prepričala,naj neham,da je dovolj.Kriza.In to ona,ko se sploh ne spozna na zdravo prehrano.Saj jo mam rada,tud hrano,ki jo ona kuha-obožujem,ampak nam mi že enkrat za vraga dovoli,da sama odločam o svoji prehrani.In tako se bom počutila bolje... Sicer pa zalog sadja in zelenjave imam na pretek-bučke,rdeča paprika,nashi,grozdje,banane,hruške,jagode,... Upam,da se mi bo v sredo poznalo kaj na tehnici,ker se bom danes odpovedala tortici ob atijem r.d in mesnim dobrotam...njami! Ampak jaz mam raje -kg,kajne?Seveda! Gremo naprej...
|