|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tea tree in ušesa
11.3.2006 20:13:40   
jagoda
Pozdravljene!

Že večkrat sem zasledila, da so vam pri vnetjih ušesk pomagale tea tree kapljice od Just-a. Imam jih tudi sama, ampak brez navodil. Kako pa se jih daje? A v uho, ali se namaže za ušesomuser posted image  Al kaj?

tenk juuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tea tree in ušesa
11.3.2006 21:05:34   
mojčca
OLJE TEA TREE T MANUCO
Obe rastlini sta naravni antibiotik. Je odlično sredstvo proti bolečinam in ga skupaj s kremo vtremo v kožo. Uspešno zdravi opekline (gospodinjske in sončne), ozebline, mehurje, pike žuželk, poškodbe nohtov, sprošča napetost v mišicah, blaži vnetja grla, ust in žrela, preventiva pri parodontozi in krvavečih dlesnih. Zdravi rane na želodcu (1 kapljica na tešče 1. teden; 2. teden 2 in 3. teden spet 1 kapljica). Vrača zobem belino (1x tedensko 1 kapljica na zobno pasto). Pomaga pri vnetih ušesih (1 kapljica na vatko in v uho – lahko tudi pri majhnih otrocih).
Pri vnetjih na spolovilu ( na tampon par kapljic), zdravi beli tok, bolečine v spodnjem delu trebuha, zaradi bakterije candida aldicandis.
Vnetje mehurja: 5 kapljic TT v bide – umiti
Dermatitis: kopel baldirjan + 5 kapljic TT mazati na najbolj občutljivih mestih. Enako velja za gljivice in luskasto kožo.
Akne: TT v aktivno kremo (90 dni), potem se koža vzdržuje z aktivno kremo
Nabrekli nohti: (glivično obolenje) 30 dni mazati z  Kremo TT pomešano z nekaj kapljicami Olja tea tree.
Rane in ranice: majhne ranice mazati s TT po celi površini, velike okoli rane - po robu.
Uši: zmočiti lase, nakapati olje TT, zmasirati po laseh in pustiti 5 -10 minut
Nato s šamponom 3 krat v tednu umiti lase. Prhljaj: nekaj kapljic Olja tea tree pomešamo s šamponom, zmasiramo in speremo.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2006 21:56:49   
jagoda
NAJLEPŠA HVALA mojčca. Ti si se pa res potrudila! Zlata si! Šibam po vatko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2006 22:38:51   
soncek&luna
ojla, tole je pa zgleda super stvarca....

zanima pa me, kje lahko to nabavim???

hvala za odgovor

Mami, pika moja!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2006 23:14:49   
Šoni
Tole je njihov link z izdelki, poiščeš si pa lahko tudi najbližjo svetovalko.
http://www.naturaljust.si/menu.html

Lp, Šoni

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2006 5:18:03   
MEDica
040/429-695 (Ema), mail ima pa onamala@mail386.com

Je prijazna in se ne vsiljuje.

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2006 7:31:41   
soncek&luna
hvala za linke in kontakte punce....sem sla pogledat njihovo web stran....a pol je to kak visok cenovni razreduser posted image  

Mami, pika moja!

(odgovor članu MEDica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2006 9:10:48   
anitaz
Glede na to, da so vsi izdelki naravni in zelo dobri, pa še za zelo dolgo jih imaš, ker se uporabljajo v majhnih količinah, meni ni tako pretirano drago.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2006 9:13:27   
anitaz
mojčca-imaš mogoče od vsej izdelkov navodila? user posted image  Ker na vsaki predtavitvi izveš kaj novega,pa mam pol poln teh listkov ....Bi bila zelo vesela če lahko še za ker izdelek posreduješ...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2006 11:19:12   
petraz
Hvala za pojasnilo tudi od mene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?