Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 11.3.2006 18:54:29
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ines Glavan...ne bi si mogla želet boljše babice.
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 11.3.2006 19:21:09
|
|
|
|
mala
|
Saša, kako se pa piše si pa nisem zapomnla, mislim da se njen priimek začne na K.Je pa res super babica zelo zelo prijazna-priporočam
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 11.3.2006 19:48:25
|
|
|
|
Grascakinja
|
Ne vem, če se pri nas to da - zmenit za najem babice, namreč. Nekje sem brala o tem, da je nek problem z delovno zakonodajo in osebnim dohodkom. Ne vem, upam, da ti bo uspelo. Jaz sem imela dve babici, Lilijano in Jasenko. To tazadnjo ful priporočam.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 11.3.2006 20:06:19
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Moji je bilo ime Ines-enkratna, pa zdravnica z imenom Mojca Novak tudi super-imam pa zelo slabo izkušnjo z eno starejšo zdravnico, ki ima daljše svetle lase to se spomnim-pregledala me je kot bi bila žival in ko sem bila že skoraj nezavestna in nisem več mogla čisto nič je rekla, da z mano itak ne more sodelovati in me vendarle poslala na carski rez-p......
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 11.3.2006 20:09:22
|
|
|
|
XXYY
|
Jaz ti priporočam Nado Hrovat ali Horvat (tako nekak). Je full full vredu. Ima kratke črne lase in stara oz. mlada približno okrog 50 let ali morda malo manj. Ker ona ne more imeti svojih otrok, potem se full preda v svoj poklic, ki ga ima zelo rada in na svet je že dala veliko otrok. Osebno jo tudi poznam in je res full vredu, samo žal mi je ker ne mora imeti svojih otrok. Lahko pa tam, ko prideš v porodno sobo, rečeš za njo in bodo počakali nanjo, če te ne bo kaj prej doletelo. Tako sem jaz zahtevala njo. Če ne bi bilo Nade, ne vem kako bi rodila. Full ti lepo razloži, kako bo potekal porod in kaj bo sedaj naredila, pa kaj ti bo dala proti bolečinam oz. te full sprosti, se s tabo pogovarja, samo da te ni strah. Še veliko bi napisala lahko o njej, ampak lahko kdaj drugič. Res, NADA je zakon.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 11.3.2006 21:44:18
|
|
|
|
bokalkb
|
živjo, jaz sem imela pri prvem porodu Nado Hribar, ki je odlična babica, pri drugem pa Lilo(Lilijana), tudi prima babica ....
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 11.3.2006 22:29:26
|
|
|
|
sezam
|
Renata Nahtibal Sicer je še mlada, ampak jaz sem bla ful zadovoljna z njo. Je fuuulll prijazna, vse razloži, skoz je hodila okrog in spraševala kako napreduje, če še kaj želim, ... Skratka, če bom še kdaj rodila bi šeenkrat njo želela. zanjo
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 11.3.2006 22:50:08
|
|
|
|
Piškotka~
|
Tudi jaz sem imela Renato Nahtigal pri Maticu, pri Luki pa Gordano Njenjič. Obe sta bili super. Super pa je tudi Anže Čeh,je bil tud zraven pri opravilih .
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 12.3.2006 9:32:31
|
|
|
|
XXYY
|
Živjo. Ups. Zdaj sem se malo pogovarjala s kolegico in sem jo malo povprašala kako se piše babica Nada, ki dela v porodnišnici. Tako da babica Nada se piše HRIBAR in ne Hrovat ali Horvat. Tita2006, iskreno se ti opravičujem za majčken škratek, ki se je naredu v mojih možganih. Je pa res full vredu babica. Ti jo zelo priporočam. Sam pa mislim, da so tam v porodni sobi vse babice zelo vredu. Tudi Lila oz. Lilijana je full vredu. Sem že slišala za njo in ona me je tudi obrila in klistir dala. Tako me je že tam full sprostila in se pogovarjala z mano. Pa srečno pri porodu.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 12.3.2006 11:03:42
|
|
|
|
atina74
|
Tudi jaz sem imela babico z imenom Saša in ne bi si mogla želeti boljše. Ne spomnim se kako se piše, sem ji pa v porodni sobi takoj povedala, da sem na forumu brala, kako hvalijo eno babico z imenom Saša. Pa mi je dejala, da je v Ljubljanski porodnišnici ona edina Saša. Tako da, če si rodila v Lj. gre zagotovo za isto babico.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 12.3.2006 11:06:07
|
|
|
|
alfa
|
Jaz sem imela tudi Renato Nahtigal, pri koncu pa je prišla še ena babica, mislim, da se piše Ilič. Ma sta bili super, zadovoljna 100 na uro. LP!
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 12.3.2006 11:46:14
|
|
|
|
beti 1
|
Moja babica je bila tokrat Zijada Zidar, močno priporočam.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 12.3.2006 11:51:25
|
|
|
|
katarina2004
|
Jaz sem imela Jozico Pelhan in je bila super strokovna, prizadevna,topla,prijazna skratka enkratna.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 12.3.2006 15:27:53
|
|
|
|
kikibor
|
Liljana Hojsak - izredno profesionalna babica. Pred porodom sem se zelo bala, da me ne bi po nepotrebnem rezali , vendar se nič takega ne dogaja, če res ni nujno potrebno. Mene niso rezali (pri obsegu glavice 35 cm), Lila pa je tudi poskrbela, da se nisem nič strgala . Po porodu sem Lilo prosila, če grem lahko na C oddelek, saj je bila tam moja fizioterapevtka Mirjam in tudi tam sem bila zelo zadovoljna ! Sestre so res carice - dojenčke odlično porihtajo, logistika 'laufa 100/h' in seveda so v večini primerov zelo prijazne. Je pa res, da vsaka porodnica drugače doživlja porod in obdobje po porodu. Glede na dejstvo, da ženske dandanes ne rojevamo tako pogosto, kot so rojevale včasih, si vsaka želi, da bi bil njen porod nekaj posebnega. Zase to lahko 100% potrdim. Menim, da boš to tudi ti dosegla, če boš že vnaprej vedela, kaj bi rada (katero porodno sobo bi rada imela - prosiš seveda za novo posteljo, kakšen potek poroda si želiš - biti aktivna med popadki ali ne..., karkoli) in boš to tudi povedala - na sprejemu, v porodni sobi in na oddelku, kjer boš preživela še tistih par dni. Pa veliko dobre volje seveda - če boš ti nasmejana, se bodo vsi okoli tebe smejali. Veliko sreče pri res izjemnem dogodku!
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 13.3.2006 11:25:43
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem imela Nado Hribar in Anžeta.Bile so pa še zraven dve drugi babici,ki pa ne vem,kako sta se pisali. Ampak Nada je zakon.Pri vsej moji evforiji in krču,ki me je prijel(nisem mogla stegniti ne rok,ne nog,ker me je prijel krč) smo porodili našo punčico brez problema.Še kasneje sem obdržala stik z njo in jo toplo priporočam vsem. en lp D.
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 13.3.2006 16:28:49
|
|
|
|
Barbs
|
Ko tako berem, so vse super in prav je tako Torej ni hudir, da ne bi naletele na eno od naštetih se pravi... se ni treba sekirati in z nobeno posebej dogovarjati...
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 13.3.2006 16:53:39
|
|
|
|
ANJA5
|
Babice so že super, ampak tiste, ki noter uletavajo so pa živi hudiči. Ena je pri meni uletela v porodno- se mi dobesedno ulegla na trebuh in mi zatežila kaj se tok derem da naj bom tih...pol je pa šla...še dobr da je nisem dobr vidla.... Naslednič bom babici rekla da naj vse ona dela in ne še pet drugih... Srečno A.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 13.3.2006 19:58:48
|
|
|
|
sasha
|
Mara Ilič- super! Anže je pa žal končal izmeno pred porodom, ampak dobre izkušnje. Lp.
|
|
|
|
RE: Izkušnje z babicami v lj.porodnišnici 13.3.2006 21:01:58
|
|
|
|
lonja
|
Hojla, Anže Čeh je zakon . Full pomirjujoče deluje s svojim glasom, porod pa spremeni v čudovit dogodek. Komaj čakam, da grem spet. Lonja in ajda
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.