trisha32 -> RE: cepljenje (14.3.2006 10:41:07)
|
Gospa, nisem želela bit pametna, tudi ne arogantna, želela sem le opozoriti na to, da ima resnica lahko več plati in da ni črno-bela. Zato je lepo, če smo uvidevni do drugače mislečih. Trinca se je pač tako odločila, očitno ne kar na pamet, z možem sta se o vsem dobro podučila. In jaz to spoštujem. Konec koncev vsak nosi posledice sam. Res je, tu so otroci, ki sami o vsem skupaj nimajo besede, toda nekateri od njih bi bili veseli, če bi se njihovi starši takrat, ko so jih dali cepiti, odločili drugače. Dejstvo je, da je vsaka odločitev tvegana. Če otroka cepiš, je tako, kot da se pripravljaš na vojno, ki je mogoče nikoli ne bo, če ga ne, tvegaš, da zboli. Zato pa pustimo, da se vsak odloča po svoji vesti in ne vsiljujmo svojega mnenja, pa čeprav smo prepričani, da imamo prav. Sama sem svojega otroka dala cepiti, in sicer iz istih razlogov, kot jih omenja Rada. Zaenkrat je mala vse dobro prenesla, upam, da bo tudi naprej tako ... Če povzamem - nisem ne za cepljenje ne proti, sem le za svobodo odločanja in lastnega mnenja. Opravičujem se, če sem vas užalila, želela sem podati le svoje mnenje. Vse lepo, Trisha
|
|
|
|