bena -> RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici (11.3.2006 12:41:42)
|
Vem, da nobena beseda ne bo izbrisale tvoje žalosti in, da bo tvoja pikica vedno ostala v tvojem srcu in spominu. Čas bo izbrisal bolečino, pozabila pa je ne boš nikdar. Želim pa ti, da kmalu ponovno občutiš radosti "srečke nosečke". Kar pa zadeva celjsko porodnišnico, pa imam sama le pozitivne izkušnje. Pred dobrimi 5 meseci sem namreč tam prvič dobila v naročje našega sončka. Imam same pohvalne besede glede babic v porodni sobi ter sester in zdravnikov na porodnem oddelku in oddelku za neonatalno pediatrijo. Prav tako tudi glede ginekologov in sester v ginekološki ambulanti, kamor sem hodila na preglede med nosečnostjo. Verjamem pa, da se med prijaznim in ustrežljivim zdravstvenim osebjem najde tudi kakšen "zmaj" in zgleda, da si ravno ti imela to smolo. Je pa tudi mene po porodu šivala ena zdravnica, ki je slovensko govorila z južnjaškim naglasom oziroma, če povem po pravici, je govorila kar srbohrvaško. Moram priznati, da ni bila ravno uvidevna, saj me je pričela šivati takoj zatem, ko me napikala z injekcijo in sploh ni počakala, da bi injekcija prijela. Zato sem čutila vsak vbod, pa tudi ko je zategnila nit. K sreči sem imela samo par šivov. Je pa ta ginekologinja očitno res podn od podna, saj je enkrat kar vletela v mojo sobo, ko je bila pri meni ravno odelčna sestra med obhodom po sobah in je morala sestra sredi pogovora z mano iti z njo ven, da ji je pogledala, v kateri sobi leži neka pacientka, ker to želi vedeti neka kolegica od te ginekologinje. Je bilo sestri prav nerodno pred mano. Vsekakor pa ti priporočam, da s tvojo izkušnjo seznaniš predstojnika prim. Webra, pri katerem sem dobila občutek, da jih vodi s trdo roko, saj imajo rešpekt pred njim.
|
|
|
|