2ursae
|
no, pa dajmo res ustanoviti klub . Da vam povem, kakšno taktiko sem ubrala ponoči. Trajalo je sicer 2 uri, a mali se ni zbudil. Navado ima, da opleta z glavico in ročicami, kar ga prej ali slej zbudi, ko pa je enkrat zbujen, smo pa dobri, ker ne more več zaspat nazaj. Vsakič, ko sem zaslišala, da se je začel premikat, sem šla k njegovi posteljici in mu potisnila ročice ob telo. Tako sem mu jih držala - sploh ne na trdo, ker se je takoj, ko je začutil, da jih ne more brez težav premikati, umiril. Ker ga živahne rokice niso več motile, je počasi umiril tudi glavo. Počakala sem še nekaj minut, da je bil res miren in se odplazila v posteljo. Problem pa je, da si nisem upala nazaj zaspat, ker sem se bala, da bo spet začel in da ne bom dovolj hitro pri njemu. No, čez pol ure je res spet postal nemiren in sva vajo ponovila, dobil je pa še dudico. Nekako v 2 urah sva situacijo poštimala in je naprej mirno spal. Tole je res problem, sam nimam pojma, kako to poštimati. Se mi zdi, da kljub nemiru on spi, jaz sem pa zjutraj bolj cunja kot ne, saj se poleg tega še 2x dojiva, zaradi česar spim res malo. No, pa saj veste, kako je, ne.