KAKO UMIRITI? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

draganav -> KAKO UMIRITI? (10.3.2006 18:39:54)

Moja punčka je stara 4.5 m in, ko se zbudi začne jokat, kot bi jo iz kože dajal. Vzamemo jo ven iz posteljice nato se čisto upogne nazaj in jo sploh ne moremo zravnat pomiri se, ko jo dam na joško. Zakaj? Pa še to midve se polno dojiva in redko kdaj zaspi drugače kot na joški.  Kako jih vi uspavate? Ne pomaga ne nošenje,zibanje vglavnem nič. Ne mara ne dude ne flaške.

sharpy -> RE: KAKO UMIRITI? (10.3.2006 18:55:33)

Isto se dogaja pri nas zadnje 2-3 tedne.
Ponavadi čez dan, ko se začne prebujat...se začne mencat po učkah in prskat po obrazu, sledi pa grozen jok. In tudi jaz ga uspem pomirit samo z joško.   Mogoče pa je samo tako obdobje...upam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Tudi Mark je polno dojen in zaspi vedno na joški.
Jaz ga žal ne znam drugače uspavat.

popek24 -> RE: KAKO UMIRITI? (10.3.2006 18:57:01)

Joj mi imamo tud podoben problem-ne mara dude in zelo težko jo je umiriti da bi zaspala. Noben položaj ni pravi. Meni uspe tako da jo malo nosim, pojem, potem če ne zaspi ji dam malo čaja ali pa zizo, če pa še to ne pali pa jo dam tako da posluša moje [sm=smiley27.gif] in jo narahlo trepljam po ritki. Nekaj od tega pomaga. Ja težko je, ampak veliko sreče in potrpljenja ti želim.

papa

MIN -> RE: KAKO UMIRITI? (10.3.2006 20:09:06)

ja tudi pri nas je bilo isto.umirila se je le tako da sem dala bolj radio na glas,da jo je preglasil nato sem ga zmanjšala pa je blo o.k.,ker ga je oslušala.sem pa opazla sploh za spanje bolj ko je ropotalo bolj ko sem skakala prej je zaspala.

renan -> RE: KAKO UMIRITI? (10.3.2006 20:58:29)

Pomaga

renan -> RE: KAKO UMIRITI? (10.3.2006 21:01:29)

Pomaga duda, ki ostane noter tako, da si ga pritisnem ob prsi a namesto bradavice ima noter dudo. Ko ga kaj napenja, skoraj vedno pomaga nošenje na rokah s trebuhom navzdol. Pomaga tudi, da dam radio na glas in plešem z njim ter zraven pojem.

Lp,
Renan

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.3.2006 21:03:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]