LEVASI -> RE: LASER IN NOSEČNOST (13.3.2006 8:56:45)
|
ojla, se opravičujem zadnjič za anonimnost. no tako,bila sem v soboto na temu laserskemu odstranjevanju rdečice in sem vprašala ali to kaj škoduje če bi slučajno vmes zanosila in mi je ta medicinska sestra rekla da je bila tudi ona noseča in je delala s tem laserjem, se pravi da je bila dosti časa v njegovi bližini, in se je pozanimala in so ji rekli da deluje samo tam kamor se ga usmeri se pravi na telih flekcih. Upam da je res kar je rekla, ampak se mi zdi da je bila iskrena. Tudi ona je sama na sebi sprobala ta laser in pravi da je ok. Lari - da se odstraniti rdečico, vendar je kar drago. En "spot" se računa 1.500 SIT. Meni je delala predel na licih in na bradi in sem plačala 10.000 SIT za prvič. Da se pa kaj pozna, oziroma da se znebiš te rdečice pa moraš priti najmanj 4x. Ja vem da je drago, ampak je vseeno boljše kot zgubljati vsak dan živce ko se pogledaš v ogledalo. Jaz si te rdečice ne morem prekriti niti z zelenim korektorjem, tako da bom reskirala teh 50.000 SIT ali več, odvisno kako bo delovalo name in mogoče se rešim tega problema. V glavnem ni pa 100% da deluje, tako da je vprašanje kaj bo. Glede brazgotin se jih pa da tudi znebiti, ampak je potrebno iti na kakšen močnejši laser, pa tudi odivsno kakšne so te brazgotine, ker če so ful globoke kot jih imajo nekateri moški ki so imeli ful ogromno aken je pa to že malo težje. Tako mi je vsaj ona rekla. Lara - tudi za odstranjevanje dlak je meni ona rekla da nima kaj škodit, vprašanje je pa kakšen laser je za odstranjevanje znamenj, to pa ne vem. V glavnem upam da je res kot mi je ona zatrdila, in ji kar verjamem ker je bila sama na tem in ima otroka in ne verjamem da bi se mi to zlagala, čeprav vem da res nikoli ne moremo biti 100%. Mogoče ta mesec ne bomo tako aktivni in si prizadevali na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ampak bomo vidli kaj se bo zgodilo, ker si tudi sama ne upam preveč reskirati, kljub vsem zagotovilom ki mi jih je dala. No zdaj sem se razpisala, če ima še katera kakšne izkušnje, naj jih napiše.
|
|
|
|