zanositev in vprašanja..... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

TomTom -> zanositev in vprašanja..... (10.3.2006 12:22:18)

Zdravo !

Prosim Vas za informacijo, žena je v mesecu septembru rodila. Zanima naju kdaj mislite, da bi lahko ponovno spočela otroka, saj sva dobila nekaj informacij, da je dobro počakati vsaj 6 mesecev pa do enega leta. Hvaležen bi bil tudi za nasvete kaj je dobro v smislu prehrane in drugih vsakodnevnih stvari dobro vedeti, kaj jesti in ali so tu še kakšni dobrodošli nasveti. Hvala vsem.

biba77 -> RE: zanositev in vprašanja..... (10.3.2006 12:38:46)

Pozdravljen TomTom!
Jaz ti sicer ne znam pravilno svetovat, saj tudi sama pricakujem sele prvega otroka, vem pa, da je na tem podforumu vec deklet/zena, ki sele prvega otroka pricakujejo. Poskusi vprasati kaj na nizjih forumih:
* Po porodu in
* Starsi cvekamo

Lp,
biba77

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.3.2006 12:53:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Minkaa -> RE: zanositev in vprašanja..... (10.3.2006 13:24:36)

TomTom

ni omejitve. Ko bosta pripravljena pa v akcijo [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif].

Čeprav mislim, da vsaka ženska ni takoj po porodu pripravljena na otroka. No vsaj pri meni je nekaj časa trajalo. Ampak smo se odločili še za enega in delamo na tem.

Aja rodila pa sem marca 2005

TomTom -> RE: zanositev in vprašanja..... (10.3.2006 13:29:11)

Žal sva midva najnega fantka izgubila, če sem iskren mi je zelo težko pisati o tem, sva pa oba ostala trdna in si seveda želiva otroka, zato sva tudi "neučakana", seveda pa je dobro slišati mnenja drugih, zato tudi sprašujem o nasvetih hrane za oba partnerja, kdaj ponovno zanositi in podobno.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.3.2006 13:33:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Maj78 -> RE: zanositev in vprašanja..... (10.3.2006 13:35:42)

Pozdravljen!

Moji prijateljici je ginekologinja ''svetovala'' naj počaka vsaj eno leto, da si maternica opomore, v bistvu ji ni svetovala ker je ona že prej zanosila po 10 mesecih ampak ji je malo bolj strogo rekla da to ni bila ravno pametna odločitev, ampak kakor vidim je to čisto odvisno od ženske in njenega osebnega ginekologa.
Upam da sem kaj pomagala, pomoje je najbolje da se posvetujeta z vajinim ginekologom in ga kar povprašata.

LP

Držim pesti za najboljši razplet

petraz -> RE: zanositev in vprašanja..... (10.3.2006 14:10:18)

To je stvar odločitve. Ko boš pripravljena na drugega otroka, je to to. Ne oziraj se na to, kaj drugi rečejo. Saj veš, še kako se lahko zaplete....[sm=smiley2.gif]

Stran: [1]